Libnet.ro
UNICEF

06:00

MINISTRUL FINANTELOR, FLORIN CITU: Vom avea probleme cu investitorii straini daca Parlamentul va interveni direct in administrarea datoriei publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL FINANTELOR, FLORIN CITU: Vom avea probleme cu investitorii straini daca Parlamentul va interveni direct in administrarea datoriei publice

Tara noastra va avea probleme cu investitorii straini daca va fi aprobat proiectul care prevede ca Parlamentul sa intervina direct in modul de adminis-trare a datoriei publice, considera ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. continuă pe Ziarul Bursa

MINISTRUL FINANTELOR: Nu se vor face modificari la Codul Fiscal in 2020

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca, in 2020, nu vo fi facute modificari la Codul Fiscal, acesta fiind un mesaj pentru mediul de afaceri.

MINISTRUL FINANTELOR: Legea pentru dublarea alocatiilor nu are surse de finantare

Legea pentru dublarea alocatiilor nu are surse de finantare, a declarat, sambata, ministrul Finantelor, Florin Citu, care a afirmat totodata ca nu i-a recomandat presedintelui Klaus Iohannis sa o retrimita in Parlament, desi a discutat cu seful statului pe marginea subiectului.

Citu: Vom cere CSAT sa declare informatizarea ANAF proiect de importanta nationala, sa putem merge pe incredintare directa

Ministrul Finantelor Florin Citu va solicita CSAT sa declare informatizarea ANAF si a Ministerului Finantelor proiecte de importanta nationala, pentru a putea fi realizate prin incredintare directa, cat mai repede, transmite Mediafax.

Florin Citu: Ne vom uita la toate companiile care pierd bani si care primesc subventii. Trebuie sa gasim solutii

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat, sambata, ca va monitoriza toate companiile de stat care pierd bani, dar primesc subventii, si ca va lua o decizie deoarece acei bani se pot duce in alta parte.

Ministrul Finantelor se lauda ca si-a taiat salariul. Cat castiga lunar Florin Citu

Ministrul Finantelor, Florin Citu, se lauda ca si-a taiat salariul si ca incaseaza lunar 12. 000 de lei.

Ministrul Finantelor refuza audierea in Comisia Economica din Senat

Ministrul Finantelor, Florin Citu, declara ca nu se va prezenta, marti, la Comisia Economica din Senat, pentru a da explicatii legate de imprumuturile contractate de Minister, Citu spunand ca solicitarea privind audierea contravine regulamentului Parlamentului. Ministrul sustine ca parlamentarii au alte modalitati prin care pot afla informatii de la ministri, fara a face circ politic.

Florin Citu solicita ajutorul CSAT pentru informatizarea ANAF: Nu exista nicio scuza, decat rea-vointa si poate si alte interese

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca va cere CSAT sa declare informatizarea ANAF si a Ministerului Finantelor proiecte de importanta nationala, si ca aceasta e modalitatea prin care incearca sa ocolesca birocratia si functionarii care nu-si fac datoria.

Florin Citu: Pentru Romania nu exista optiunea sa nu fim in zona euro 2024, o varianta foarte ambitioasa

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni seara, la Digi 24, ca obiectivul ca Romania sa intre in antecamera euro in 2024 este unul foarte ambitios, precizand insa ca pentru Romania nu exista optiunea de a nu adera la zona euro, in timp.

Ministrul Finantelor refuza sa dea explicatii in Senat despre imprumuturile Romaniei

Ministrul Finantelor Florin Citu nu va participa marti la audierea din Comisia Economica din Senat, unde senatorul Daniel Zamfir l-a invitt pentru a da explicatii legate de imprumuturile contractate de Romania. Citu sustine ca parlamentarii au alte modalitati prin care pot afla informatii de la ministri, fara a face circ politic.

Ministrul Finantelor, anunt important despre ANAF si Codul fiscal: Fortez lucrurile prin CSAT (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a avut, luni, o intrevedere cuparlamentarii liberali. Dupa dezbaterile care au durat cateva ore, Citu a declarat caanul acesta nu se vor face modificari la Codul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )