Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ministrul Finantelor a facut anuntul: Contul unic, amanat pentru sase luni

B1 B1,
Ministrul Finantelor a facut anuntul: Contul unic, amanat pentru sase luni

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat joi in sedinta de Guvern ca s-a luat decizia amanarii cu sase luni a OUG privind contul unic pentru firme. Azi discutam despre implementarea. continuă pe B1

Guvernul a amanat pana la 1 iulie plata contributiilor, a TVA si a impozitului pe profit in contul unic de la Trezorerie

Guvernul a amanat joi, pana la 1 iulie, plata contributiilor, a TVA si a impozitului pe profit in contul unic de la Trezorerie. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta in acest sens, potrivit unui comunicat al institutiei.

Guvernul ia in calcul sa amane cu sase luni plata in contul unic a contributiilor, a TVA si a impozitului pe profit

Guvernul ia in calcul sa amane cu sase luni, pentru 1 iulie, plata contributiilor, a TVA si a impozitului pe profit in contul unic de la Trezorierie, arata un proiect de Ordonanta de Urgenta, publicat in dezbatere de Ministerul Finantelor Publice.

Guvernul ar putea amana pana la 1 iulie plata contributiilor, a TVA si a impozitului pe profit in contul unic de la Trezorerie (proiect)

Guvernul ar putea amana pana la 1 iulie plata contributiilor, a TVA si a impozitului pe profit in contul unic de la Trezorerie, potrivit unui proiect de Ordonanta postat pe pagina Ministerului de Finante. Luand in considerare modificarile legislative in domeniul fiscal adoptate recent care implica din partea contribuabililor conformarea la noile cerinte de raportare si indeplinire a obligatiilor declarative si de plata . ) este necesara prorogarea intrarii in vigoare a normei privind efectuarea platii obligatiilor fiscale administrate de organul fiscal central intr-un singur cont unic. Prin prezenta ordonanta de urgenta se reglementeaza prorogarea termenului de intrare in vigoare a normei privind efectuarea platii obligatiilor fiscale administrate de organul fiscal central intr-un singur cont unic, de la 1 ianuarie 2018 la 1 iulie 2018, se arata in proiect.

Ministrul Finantelor: Nu se amana intrarea in vigoare a OUG 79 privind trecerea contributiilor de la angajator la angajat

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat joi in debutul sedintei de Guvern ca nu se va amana intrarea in vigoare a OUG 79/2017 privind trecerea contributiilor de la angajatori la angajati. Misa a respins astfel presupuse zvonuri aparute in mass media, catalogandu-le drept stiri false.

Caru' cu vedete:Divorturi cu cantec in 2017 pentru patru femei celebre;A profitat ca e singur si... Sexoasa l-a atacat pe Dan Bittman la 4 dimineata;Anda Adam a facut anuntul despre cel de-al doilea copil, in direct la tv

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, Craciun atipic in Dubai. Ce au facut cei doi. Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au decis sa. Razvan Simion a uitat pentru cateva ore de Lidia Buble. Matinalul de la Antena, gesturi pline de afectiune cu. Razvan Simion, matinalul de la Antena, a.

PROGNOZA METEO pe trei luni: Ce TEMPERATURI se vor inregistra in aceasta IARNA! Meteorologii au facut ANUNTUL

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru urmatoarele trei luni. in general, vremea va fi calduroasa in primele doua luni ale anului, insa vor exista perioade ocazionale de.

Sa spuna cand VOI FI ARESTAT!. Liviu Dragnea a facut anuntul!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut joi o declaratie socanta. Dragnea a avertizat ca exista doi membri ai Guvernului care i-au spus ca sunt in posesia unor informatii potrivit carora liderul PS.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )