Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sa spuna cand VOI FI ARESTAT!. Liviu Dragnea a facut anuntul!

B1 B1,
 Sa spuna cand VOI FI ARESTAT!. Liviu Dragnea a facut anuntul!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut joi o declaratie socanta. Dragnea a avertizat ca exista doi membri ai Guvernului care i-au spus ca sunt in posesia unor informatii potrivit carora liderul PS. continuă pe B1

Sa spuna cand voi fi arestat! Liviu Dragnea someaza public doi ministri din Cabinetul Tudose

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut joi o declaratie socanta. Dragnea a avertizat ca exista doi membri ai Guvernului care i-au spus ca sunt in posesia unor informatii potrivit carora liderul PS.

Liviu Dragnea, afirmatii dure despre incercarile de destabilizare a PSD. Sunt vizati doi membri ai Guvernului Tudose

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi ca unor membri ai Guvernului Tudose li s-a spus ca ar sunt buni sa devina presedinti ai PSD si i-a indemnat pe acestia sa spuna public din partea cui au.

Liviu Dragnea: Au fost situatii cand mi-am iubit aproapele mai mult decat pe mine; eu nu pot sa urasc

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Antena 3, ca au fost situatii cand si-a iubit aproapele mai mult decat pe sine si ca el nu poate sa urasca, relateaza Agerpres.

Liviu Dragnea: Dezbaterile pe legile justitiei au fost ultratransparente, stralucitoare / Eu nu reusesc sa am acces la dosarul Tel Drum / S-a dus o campanie de demonizare impotriva mea

Liviu Dragnea spune ca nicio prevedere din legile justitiei adoptate nu afecteaza independenta justitiei, iar dezbaterea acestora a fost ultratransparenta, stralucitoare, apreciind ca nici dupa rezolvarea contestatiilor la Curtea Constitutionala a acestor legi lucrurile nu se vor linisti. Dragnea, despre mutarea ambasadei din Israel la Ierusalim: MAE trebuie sa ia in serios lucrul acesta; daca va avea argumente ca nu trebuie sa mutam ambasada de acolo, ne predamDragnea, despre Consiliile de Administratie: O sa le luam la mana anul viitorDragnea: Vreau sa merg la comisia SRI si tot astept de la domnul Manda sa ma invite, tot i-am dat semnaleDragnea: Au fost situatii cand mi-am iubit aproapele mai mult decat pe mine; eu nu pot sa urasc / Intrebat daca 2018 va aduce o nunta pentru el: E posibil.

Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. in 2018 spre 2019 o sa mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca PSD a castigat alegerile, dar nu este lasat sa guverneze, vinovate.

Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. in 2018 spre 2019 o sa mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca PSD a castigat alegerile, dar nu este lasat sa guverneze, vinovate.

Liviu Dragnea, despre Consiliile de Adminsitratie: O sa le luam la mana anul viitor

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Antena 3, ca in luna ianuarie Consiliile de Administratie vor fi luate la mana, iar toate persoanele care au ajuns acolo vor fi verificate.

Liviu Dragnea, despre Consiliile de Administratie: O sa le luam la mana anul viitor

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Antena 3, ca in luna ianuarie Consiliile de Administratie vor fi luate la mana, iar toate persoanele care au ajuns acolo vor fi verificate.

Liviu Dragnea: Cineva ii spune lui Iohannis ca statul paralel are efecte benefice pentru el, ceea ce e gresit

Liviu Dragnea, presedintele PSD si seful Camerei Deputatilor, a declarat miercuri seara la Antena 3 ca, desi PSD-ul a castigat alegerile, nu stie cine detine de fapt puterea in Romania. Totusi, seful PSD a subliniat ca presedintele Klaus Iohannis este principalul beneficiar al statului paralel.

Liviu Dragnea, despre modificarile legilor justitiei: Dezbaterea a fost ultratransparenta, stralucitoare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca nicio prevedere din legile justitiei adoptate nu afecteaza independenta justitiei, iar dezbaterea acestora a fost ultratransparenta, stralucitoare, apreciind ca nici dupa rezolvarea contestatiilor la Curtea Constitutionala a acestor legi lucrurile nu se vor linisti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )