Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ministrul Finantelor: in niciun caz nu vor creste taxe in acest an, mergem contrar acestei idei

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Finantelor: in niciun caz nu vor creste taxe in acest an, mergem contrar acestei idei

In niciun caz Guvernul nu va creste taxe in acest an, sustine ministrul Finantelor, Florin Citu. El a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca Executivul injecteaza lichiditate in economie, platind facturile la timp pentru companii si rambursand TVA. continuă pe Hotnews

Florin Citu: in niciun caz nu vom creste taxe in acest an. Ar insemna o frana pentru economie. Mergem contrar acestei idei

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat miercuri ca in niciun caz nu va creste taxe in acest an, deoarece aceasta a fost lectia crizei din 2008-2009.

FLORIN CITU: Nu vom creste taxe in acest an

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat astazi ca nu vor fi majorate taxe in acest an, ci din contra, va fi injectata lichiditate in sistem asa cum s-a procedat pana in prezent.

Ministrul Finantelor anunta ca sunt trei politicieni care nu vor sa voteze decretul de prelungire a starii de urgenta

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni seara, ca sunt trei politicieni romani - Victor Ponta, Marcel Ciolacu si Calin Popescu Tariceanu - care nu vor sa voteze decretul de prelungire a starii de urgenta, lucru pe care Guvernul nu-l poate accepta, fiind vorba despre sanatate romanilor.

MINISTRUL FINANTELOR: Deficitul bugetar este estimat la 6,7% din PIB

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat miercuri principalele coordonate ale rectificarii bugetare. Comisia de prognoza estimeaza o contractie de -1,9% din PIB, iar deficitul bugetului este estimat la 72 miliarde de lei, adica 6,7% din PIB.

Ce spune ministrul Finantelor despre un imprumut de la FMI: Acordurile cu institutiile internationale sunt pe ultimul loc

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, la Digi24, ca nu se pune problema unui acord cu Fondul Monetar International FMI). El a subliniat ca Romania are o rezerva financiara pentru a face fata urmatoarelor 4 - 5 luni.

Ministrul Finantelor: Doctorii, politistii trebuie sa stie ca salariile le vor veni la timp

Ministrul de Finante, Florin Citu, i-a asigurat pe medici si pe politisti ca salariile le vor fi pla.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )