Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, audiat in MIEZ DE NOAPTE la DIICOT in dosarul Lucan

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, audiat in MIEZ DE NOAPTE la DIICOT in dosarul Lucan

Audieri in miez de noapte! Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost audiat in noaptea de joi spre vineri la sediul DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan. Bodog si Emil Boc fusesera citati. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, audiat azi-noapte la DIICOT in dosarul Lucan. Cine l-a denuntat pe ministru

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, si ministrul Sanatatii, Florian Bodog, au fost citati joi la sediul DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan, insa cei doi nu s-au prezentat deoarece citatiile nu au ajuns la timp, iar procurorul de caz a decis ca audierea acestora sa fie reprogramata. insa ministrul Bodog a fost in final audiat in noaptea de joi spre vineri.

Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a fost audiat joi noapte la DIICOT in dosarul Lucan

Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a fost audiat de procuroriin noaptea de joi spre vineri. Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, si ministrul Sanatatii, Florian Bodog, au fost citati.

Ministrul Florian Bodog, audiat ca martor in dosarul medicului Mihai Lucan

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost audiat in calitate de martor, joi seara, la DIICOT, in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare, potrivit Agerpres .

Fiul lui Mihai Lucan, audiat de procurorii DIICOT

Valerian Lucan, fiul celebrului chirurg Mihai Lucan, este audiat de procurorii DIICOT, dupa ce joi seara, in acelasi dosar a dat cu subsemnatul chiar Ministrul Sanatatii, Florian Bodog. Acesta din urma a.

Ministrul Florian Bodog: Deputatul Emanuel Ungureanu bate campii. Afirmatiile sale vin doar ca sa mai adauge un cui la sicriul transplantului din Romania

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca deputatul Emanuel Ungureanu bate campii atunci cand il acuza ca a aranjat un control la Institutul de Transplant si sustine ca afirmatiile acestuia vin doar ca sa mai adauge un cui la sicriul transplantului din Romania, scrie News. ro.

Ministrul Sanatatii raspunde dur acuzatiilor ca l-ar fi favorizat pe medicul Lucan: Deputatul Emanuel Ungureanu bate campii. Afirmatiile sunt un atac asupra transplantului din Romania

Un conflict a izbucnit miercuri intre ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si vicepresedintele Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor. Deputatul USR l-a acuzat pe ministrul ca l-ar fi protejat pe.

Emanuel Ungureanu, denuntatorul medicului Mihai Lucan: Ministrul Sanatatii a fost vazut noaptea iesind din cladirea DIICOT

Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, sustine ca a primit informatii conform carora ministrul Sanatatii a fost vazut noaptea iesind din cladirea DIICOT.

Vlad Voiculescu: Nu stim de ieri, de astazi despre relatia privilegiata dintre Bodog si Lucan. Inteleg ca ar fi rude. Medicul avea permanent informatii din interiorul ministerului

Vlad Voiculescu, a scris peFacebook, dupa ce joi ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost audiat de DIICOT, ca despre relatia privilegiata a acestuia cu medicul Mihai Lucan nu stim de ieri, de astazi si ca cei doi ar fi chiar rude.

Ungureanu: Ministrul Sanatatii are legaturi foarte vechi cu familia Lucan

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat, ieri, ca in dosarul medicului Mihai Lucan este implicat si actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, care l-a ajutat pe medicul urolog in timpul unui control, fiind foarte moale, potrivit News. ro.

Bodog, dupa ce a fost audiat in dosarul medicului Mihai Lucan: Am fost citat ca martor. Voi sprijini, in masura competentelor de care dispun, aflarea adevarului in acest caz

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a scris, vineri, peFacebook, dupa ce joi a fost audiat de catre DIICOT, in dosarul medicului Mihai Lucan, ca a dat declaratii in calitate de martor si ca a raspuns favorabil demersurilor justitiei, continuand sa faca acelasi lucru de cate ori este solicitat. Acesta a subliniat ca va spirijini, in masura competentelor, aflarea adevarului.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )