Libnet.ro
UNICEF

13:16

Ministrul Florin Citu: Cresterea economica din 2021 va depasi scaderea din 2020

România Liberă România Liberă,
Ministrul Florin Citu: Cresterea economica din 2021 va depasi scaderea din 2020

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat ca economia Romaniei va avea un reviriment inca din . continuă pe România Liberă

FLORIN CITU: Estimam o scadere a veniturilor bugetare de 20 miliarde lei

Presiunile pe buget sunt foarte mari, deficitul a crescut semnificativ, spune ministrul finantelor publice * Cheltuielile suplimentare cu criza se ridica la 12-13 miliarde lei, in timp ce veniturile scad cu 20 miliarde lei Guvernul estimeaza o scadere a veniturilor la buget de 20 miliarde lei, a declarat, ieri, intr-o interventie la Realitatea Plus, ministrul Finantelor Publice Florin Citu. Caderea veniturilor la buget vine in conditiile in care economia a fost inchisa controlat din cauza epidemiei de Covid-19.

Florin Citu: Avem un buffer pentru 5 luni sau chiar mai mult Cei din aparatul administrativ sa stie ca le vine salariul la timp

Ministerul Finantelor are o rezerva financiara suficienta pentru 4-5 luni de zile, sau chiar mai mult, astfel ca Guvernul nu discuta in prezent posibilitatea unui acord cu Fondul Monetar International, a declarat, luni seara, la Digi24, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

COSR va sustine financiar sportivii calificati la JO, pana la competitia din 2021

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR) a decis mai multe masuri, intre care si sustinerea financiara pe toata perioada pana la JO din 2021 a celor 59 de sportivi deja calificati. De asemenea a fost numit si seful misiunii olimpice a Romaniei la Tokyo, Florin Misca, secretar general adjunct al COSR.

Cresterea alocatiilor si a pensiilor - Marul discordiei intre ministere. Ce spun Violeta Alexandru si Florin Citu

Dublarea alocatiilor pentru copii si majorarea pensiilor cu 40%, programata pentru toamna acestui an, genereaza opinii diferite intre oficialii din Ministerul Muncii si cel al Finantelor.

Citu, despre somajul tehnic pentru bugetari: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor si nu este ceva ce eu as sustine in acest moment

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni seara, la Digi24, ca nu are in lucru un proiect privind o schema de acordare a somajului tehnic pentru personalul platit din banii publici si spune ca nu sustine in acest moment o astfel de masura.

Florin Citu: Nu s-a luat in calcul trimiterea in somaj tehnic a bugetarilor

Ministrul Finantelor sustine ca nu s-a luat in calcul trimiterea in somaj tehnic a bugetarilor.

EURO 2020 DIN 2021 Fotbal si turism, post-coronavirus

Federatia Romana de Fotbal si-a manifestat disponibilitatea de a profita de eventuala retragere a doua orase gazda ale Euro 2020 care se va desfasura in 2021), iar Bucurestiul sa gazduiasca mai multe partide. Miscarea, oarecum riscanta, avand in vedere actualul context, este una de care poate profita si turismul, aflat in acest moment la pamant.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )