Libnet.ro
UNICEF

09:00

EURO 2020 DIN 2021 Fotbal si turism, post-coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EURO 2020 DIN 2021 Fotbal si turism, post-coronavirus

Federatia Romana de Fotbal si-a manifestat disponibilitatea de a profita de eventuala retragere a doua orase gazda ale Euro 2020 care se va desfasura in 2021), iar Bucurestiul sa gazduiasca mai multe partide. Miscarea, oarecum riscanta, avand in vedere actualul context, este una de care poate profita si turismul, aflat in acest moment la pamant. continuă pe Ziarul Bursa

Euro 2020: Cum ar putea Romania sa gazduiasca mai multe meciuri

Daily Mail a anuntat, miercuri, ca doua orase importante Roma si Bilbao) ar putea renunta la a organiza meciuri la Euro 2020 care va avea loc in vara lui 2021). in aceste conditii, Romania ar putea profita de situatie, iar iubitorii fotbalului de la noi sa vada mai multe partide contand pentru turneul final european.

Mai multe meciuri de la EURO 2020 in Romania. O posibilitate

In conditiile in care se pune problema ca cel putin doua dintre orasele gazda ale EURO 2020 sa nu poata organiza meciuri la Campionatul European din vara anului viitor, oficialii de la Bucuresti se declara pregatiti sa preia mai multe partide.

COSR va sustine financiar sportivii calificati la JO, pana la competitia din 2021

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR) a decis mai multe masuri, intre care si sustinerea financiara pe toata perioada pana la JO din 2021 a celor 59 de sportivi deja calificati. De asemenea a fost numit si seful misiunii olimpice a Romaniei la Tokyo, Florin Misca, secretar general adjunct al COSR.

Ministrul Florin Citu: Cresterea economica din 2021 va depasi scaderea din 2020

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat ca economia Romaniei va avea un reviriment inca din .

Barajul Islanda - Romania s-ar putea juca in octombrie sau noiembrie

O noua perioada este vehiculata de presa europeana pentru disputarea meciurilor de baraj care determina ultimele patru echipe calificate la EURO 2020.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )