Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul Fondurilor Europene, atentionare catre Klaus Iohannis: Presedintele blocheaza investitii de peste 1,5 miliarde de euro din fonduri europene

Antena3 Antena3,
Ministrul Fondurilor Europene, atentionare catre Klaus Iohannis: Presedintele blocheaza investitii de peste 1,5 miliarde de euro din fonduri europene

Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis blocheaza cu buna stiinta proiecte guvernamentale de mediu, finantate cu fonduri europene, prin refuzul de a numi un nou. continuă pe Antena3

Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu: incepem o noua runda de negocieri cu Comisia Europeana pe tema viitoarelor programe operationale 2021-2027

Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu, a declarat luni, la Ramnicu Valcea, ca incepe o noua runda de negocieri cu Comisia Europeana pe viitoarele programe operationale 2021-2027 si ca Romania.

Judecatorul Corneliu Ion-Tudoran, eliberat din functie de Klaus Iohannis. Presedintele a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Bucuresti a lui Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Ceremonie de prestigiu la Palatul Cotroceni. Trei figuri de marca din cultura romana, decorate de catre presedintele Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a declarat miercuri ca, spre deosebire de artisti, ultimele guvernari au propus romanilor programe iluzorii de finantare a investitiilor in cultura si patrimoniu, ceea ce a condus la si mai.

Klaus Iohannis catre liberali: Trebuie sa fiti pregatiti sa intrati la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis liberalilor, sambata, la Constanta, ca PNL va fi principal.

Klaus Iohannis: Decizia CCR nu schimba cu nimic situatia politica. Premierul, obligat sa ceara vot de incredere

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca deciziile sale privind punerea in aplicare a hotararii Curtii Constitutionale vor fi luate dupa publicarea motivarii de catre CCR si a reiterat ca premierul Viorica Dancila trebuie sa se prezinte in.

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru alegerile prezidentiale pe 20 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Seful statului este sustinut de catre PNL impreuna cu care organizeaza deja actiuni de precampanie in tara.

Presedintele Klaus Iohannis: Voi lua deciziile privind numirea ministrilor interimari dupa publicarea motivarii CCR (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 17. (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR. nbsp.

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu premierul polonez despre consolidarea cooperarii bilaterale

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri, la Palatul Cotroceni, pe premierul polonez, Mateusz Morawiecki, cei doi discutand despre consolidarea cooperarii bilaterale dintre cele doua state, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )