Libnet.ro
UNICEF

01:05

Judecatorul Corneliu Ion-Tudoran, eliberat din functie de Klaus Iohannis. Presedintele a semnat decretul

Antena3 Antena3,
Judecatorul Corneliu Ion-Tudoran, eliberat din functie de Klaus Iohannis. Presedintele a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Bucuresti a lui Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran, potrivit unui comunicat al Administratiei. continuă pe Antena3

Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis, obligat sa numeasca ministri interimari

A castigat Guvernul! CCR a decis: Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari. Dancila, obligata si ea sa vina in Parlament. Guvernul a castigat la CCR! Klaus Iohannis este obligat sa numeasca ministri interimari Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a discutat, miercuri, 18 septembrie, sesizarea privind conflictul juridic pe tema refuzului liderului de stat de .

Presedintele Klaus Iohannis: Voi lua deciziile privind numirea ministrilor interimari dupa publicarea motivarii CCR (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 17. (LIVE TEXT si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni. Cel mai probabil, Klaus Iohannis va avea o reactie in privinta deciziei CCR. nbsp.

KLAUS IOHANNIS: Romania nu mai poate fi condusa dupa principiile regimului comunist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj la deschiderea Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, organizat la Constanta, in care a vorbit despre o lipsa de implicare din partea autoritatilor in ceea ce priveste omagierea eroilor si a victimelor comunismului, precum si tragerea la raspundere a celor vinovati.

Ceremonie de prestigiu la Palatul Cotroceni. Trei figuri de marca din cultura romana, decorate de catre presedintele Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a declarat miercuri ca, spre deosebire de artisti, ultimele guvernari au propus romanilor programe iluzorii de finantare a investitiilor in cultura si patrimoniu, ceea ce a condus la si mai.

Klaus Iohannis, despre desemnarea lui Kovesi: ,,O victorie importanta pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca votul in COREPER privind candidatura Laurei Codruta Kovesi pen.

Ministrul Fondurilor Europene, atentionare catre Klaus Iohannis: Presedintele blocheaza investitii de peste 1,5 miliarde de euro din fonduri europene

Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis blocheaza cu buna stiinta proiecte guvernamentale de mediu, finantate cu fonduri europene, prin refuzul de a numi un nou.

Viorica Dancila ii da o noua replica extrem de dura lui Klaus Iohannis, dupa decizia CCR

Viorica Dancila ii da o noua replica extrem de dura lui Klaus Iohannis, dupa decizia Curtii Constitutionale. Premierul spune ca presedintele este obisnuit sa incalce Legea Fundamentala si ar face oric.

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu premierul polonez despre consolidarea cooperarii bilaterale

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri, la Palatul Cotroceni, pe premierul polonez, Mateusz Morawiecki, cei doi discutand despre consolidarea cooperarii bilaterale dintre cele doua state, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2054 seconds )