Libnet.ro
UNICEF

00:07

MINISTRUL FONDURILOR EUROPENE: Romania va pierde 500 de milioane de euro in noul buget european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL FONDURILOR EUROPENE: Romania va pierde 500 de milioane de euro in noul buget european

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, spune ca Romania va pierde 500 de milioane de euro in noul buget al Uniunii Europene, iar aceasta pierdere va fi zona proiectelor de infrastructura de transport. Bolos a primit aviz negativ in urma audierii in comisiile parlamentare. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Fondurilor Europene, aviz negativ in comisii. Bolos: Romania va pierde 500 de milioane de euro in noul buget european

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a primit aviz negativ in urma audierii in comisiile parlamentare. El spune ca Romania va pierde 500 de milioane de euro in noul buget al Uniunii Europene, iar aceasta pierdere va fi zona proiectelor de infrastructura de transport.

Ministrul Fondurilor Europene: Nu am primit telefoane de la PSD. Nu am adus oameni de partid. Toate cele 5 OUG-uri anulate erau in interesul Romaniei

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, va vorbi, la Adevarul Live, despre echipa sa de la minister, proiectele pe care le pregateste in urmatorii ani si despre cum incearca PNL sa ajunga la anticipate prin trantirea a doua guverne in Parlament.

Surse: Orban l-a taxat pe ministrul Fondurilor Europene dupa dezvaluirea Adevarul despre cardasia cu PSD

Luni-dimineata, intr-o sedinta la Parlament, premierul Ludovic Orban le-a cerut ministrilor sa fie atenti la audierile din comisii, in conditiile in care PSD e pregatit sa puna tunurile pe Guvern. Domnule Bolos, dumneavoastra nu cred ca o sa aveti probleme, i-a transmis Ludovic Orban ministrului Fondurilor Europene, sustin surse politice. Adevarul a dezvaluit ca Marcel Bolos s-a inconjurat de oamenii PSD la minister.

Scandal la audierea lui Ion Stefan pe ordonanta de descentralizare a fondurilor europene Ministrul Dezvoltarii a scris intr-un memoriu ca nu este exclusa oportunitatea UDMR de a cere autonomia Tinutului Secuiesc

Ministrul propus pentru Dezvoltare, Ion Stefan, a primit aviz negativ dupa audierea de marti in comisiile reunite pentru Administratie Publica ale Senatului si Camerei Deputatilor. Audierea s-a lasat cu scandal dupa ce Daniel Suciu PSD), fostul ministru al Dezvoltarii, l-a acuzat pe Ion Stefan ca a desfiintat ordonanta privind descentralizarea fondurilor europene, propusa de ministrul Fondurilor Europene.

PENTRU ATRAGEREA FONDURILOR UE IN VIITOAREA PERIOADA DE PROGRAMARE Acord cu BEI de 20 milioane euro, pentru servicii de asistenta tehnica

Tara noastra a semnat cu Banca Europeana de Investitii BEI) un acord de servicii de asistenta tehnica in valoare de 20 de milioane de euro pentru atragerea fondurilor europene in viitoarea perioada de programare, informeaza Ministerul Fondurilor Europene MFE), a anuntat, vineri, Ministerul Fondurilor Europene.

Marcel Bolos, aviz negativ pentru portofoliul Ministerului Fondurilor Europene

Marcel Bolos, propus sa preia conducerea Ministerului Fondurilor Europene, a primit aviz negativ in urma audierilor din comisiile de specialitate din Parlament. in cazul sau au fost inregistrate 17 voturi.

Consultanti: Romania va ajunge la investitii anuale de 50 milioane euro in startup-uri de AI, pana in 2025

Investitiile in start-up-uri romanesti de Inteligenta Artificiala AI) vor ajunge la aproape 50 milioane euro anual, pana in 2025, potrivit estimarilor Horvath Partners. Nivelul investitiilor in firme de AI din ultimul trimestru T4) din 2019 plaseaza Romania aproape de varful clasamentului tarilor din Europa de Est, in urma Ungariei, Rusiei si Poloniei, dar inaintea Cehiei, Sloveniei sau Slovaciei.

HORVaTH PARTNERS: Tara noastra va ajunge la investitii anuale de 50 milioane euro in start-up-uri de AI, pana in 2025

in ultimele trei luni ale anului trecut, investitiile in start-up-uri de AI in Romania s-au situat in jurul valorii de 20 milioane de euro * Kurt Weber: Cresterile la nivelul PIB-ului generate de AI si Machine Learning la nivelul Europei, vor fi de ordinul a 1,5 - 2 trilioane euro in urmatorii zece ani * intre 40% si 50% din locurile de munca existente este posibil sa fie inlocuite de solutii de automatizare, pana in 2030, conform estimarilor Horvath and Partners Investitiile in start-up-uri de Inteligenta Artificiala AI) din tara noastra se vor ridica la aproape 50 milioane euro anual in 2025, potrivit estimarilor Horvath and Partners, jucator local si international in piata consultantei de management.

PRIN IMPLEMENTAREA UNUI PROIECT DE PESTE 80 MILIOANE EURO Galatiul va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare

Municipiul Galati va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare, care va opera containere din si catre Asia, fostul spatiu sovietic si Uniunea Europeana, prin implementarea unui proiect de peste 80 milioane euro care prevede construirea unei platforme multimodale, se arata intr-o informare transmisa de Administratia Porturilor Dunarii Maritime APDM) Galati, preluata de Agerpres.

Un IT-ist roman a obtinut o investitie de 1,44 milioane euro pentru startup-ul sau

Un startup de securitate cibernetica, fondat de un IT-ist roman, la Londra, a obtinut, zilele trecute, o finantare de capital de risc de 1,2 milioane de lire sterline circa 1,44 milioane euro) din partea unor investitori de venture capital.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )