Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ministrul Gabriel Les: Daca ajungi la situatia de razboi, lucrurile se complica. Industria de aparare este la pamant

Adevărul Adevărul,
Ministrul Gabriel Les: Daca ajungi la situatia de razboi, lucrurile se complica. Industria de aparare este la pamant

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat ca, in cazul unei situatii de razboi, lucrurile s-ar complica pentru Romania, insa a dat asigurari ca Armata are stocuri de armament si munitie pentru a rezista pana la interventia partenerilor din NATO. continuă pe Adevărul

Ministrul Gabriel Les: Daca ajungi la situatia de razboi, lucrurile se complica; industria de aparare este la pamant

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat ca, in cazul unei situatii de razboi, lucrurile s-ar complica pentru Romania, insa a dat asigurari ca Armata are stocuri de armament si munitie pentru a rezista pana la interventia partenerilor din NATO, scrie Agerpres.

Gabriel Les: Daca ajungi la situatia de razboi, lucrurile se complica foarte urgent/ Industria de aparare pe care o avem este la pamant

Romania ar avea mari probleme in situatia unui razboi, o recunoaste chiar ministrul Apararii, Gabriel Les, care spune totusi ca Armata are stocuri de armament si munitie pentru a rezista pana la.

Ministrul Apararii, semnal de alarma: Daca ajungi la situatia de razboi, lucrurile se complica foarte urgent

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat ca, in cazul unei situatii de razboi, lucrurile s-ar complica pentru Romania, insa a dat asigurari ca Armata are stocuri de armament si munitie pentru.

Gabriel Les: Nu ma simt vinovat ca nu am facut armata. Nu am fost luat de pe strada si adus in MApN

Gabriel Les spune ca a observat ca este o dezbatere ca el, ca ministru al Apararii, nu a parcurs stagiul militar obligatoriu, insa a subliniat ca ministrul este numit politic si ca nu se simte vinovat ca nu a facut armata, deoarece nu a fost luat de pe strada si adus in MApN, ci are experienta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )