Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ministrul german al Educatiei sustine purtarea mastii la clase

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul german al Educatiei sustine purtarea mastii la clase

Ministrul german al Educatiei, Anja Karliczek, pledeaza pentru folosirea mastii la scoala, inainte de apropiata reluare a cursurilor in mai multe landuri state federale) ale tarii, care adopta fiecare propriile masuri de protectie in contextul pandemiei de coronavirus, relateaza EFE, preluata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Lista judetelor in care purtarea mastii este obligatorie incepand de astazi in spatiile deschise

Purtarea mastii de protectie este obligatorie si in spatiile publice deschise aglomerate in aproape jumatate dintre judetele Romaniei. in majoritatea cazurilor masura intra in vigoare incepand de astazi, 1 august. Judetele in care masura a fost impusa sunt Arad, Arges, Botosani, Brasov, Buzau, Constanta, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Iasi, Prahova, Satu Mare, Teleorman, Valcea, Vrancea. Si Timis, Hunedoara si Dolj au anuntat aceeasi masura.

Harta judetelor unde purtarea mastii de protectie este obligatorie si in spatiile deschise

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise a devenit obligatorie in 14 judete din Romania, dupa ce bilantul noilor cazuri de coronavirus a crescut ingrijorator de la o zi la alta.

Masuri de ultima ora: purtarea mastii va fi obligatorie pe aleile de promenada

Purtarea mastii in spatiile deschise unde nu se poate pastra distantarea sociala devine obligatorie de la 1 august, a anuntat prefectul Constantei, George Niculescu, la finalul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise, obligatorie si in Giurgiu

Purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie si in Giurgiu, incepand cu data de 1 august, pentru toate persoanele prezente in spatiile publice deschise, potrivit unei hotarari semnata vineri de.

Zonele din Galati unde purtarea mastii de protectie devine obligatorie incepand cu 1 august

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al municipiului Galati a identificat zonele unde purtarea mastii este obligatorie incepand cu 1 august 2020, in anumite intervale orare.

Purtarea mastii a devenit obligatorie in mai multe judete Rafila: Care este singura conditie pentru a nu purta masca in spatii deschise

Purtarea mastii si in spatiile deschise, in zonele aglomerate, a devenit obligatorie, incepand de joi, in mai multe judete din Romania unde in ultimele saptamani a avut loc o explozie a numarului de cazuri de COVID-19. Masura incepe sa fie luata de tot mai multe judete, in contextul in care de peste o saptamana se inregistreaza zilnic peste 1. 000 de noi cazuri de coronavirus, iar Guvernul le-a dat mana libera administratiilor locale sa stabileasca o astfel de regula.

Buzau: Purtarea mastii de protectie, obligatorie in spatii publice deschise

In contextul cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau a instituit obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatiile publice.

Purtarea mastii in spatii publice deschise este obligatorie si in judetul Buzau

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau a instituit obligativitatea purtarii mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, in spatiile publice deschise. Masura vizeaza toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )