Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministrul de Interne: Auditul nu il vizeaza pe Raed Arafat. Ce spune seful Marcel Vela despre privatizarea SMURD

Antena3 Antena3,
Ministrul de Interne: Auditul nu il vizeaza pe Raed Arafat. Ce spune seful Marcel Vela despre privatizarea SMURD

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, ca auditul care se face la institutiile din subordinea MAI nu il vizeaza pe seful DSU, Raed Arafat, in conditiile in care acesta este secretar de stat, o functie politica, iar numirea sau schimbarea acestuia pe functie nu tine de ministrul de resort, ci e la decizia premierului. continuă pe Antena3

Ministrul de Interne: Auditul nu se face pentru Arafat. El e secretar de stat, numirea lui e la decizia premierului Unii genereaza o problema falsa, probabil interesati de o mica diversiune

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat ca auditul care se face la institutiile din subordinea ministerului nu il vizeaza pe Raed Arafat. Vela a tinut sa precizeze ca Arafat, fiind secretar de stat, ocupa.

Ce se va intampla cu Raed Arafat? Raspunsul ministrului Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, ca auditul care se face la institutiile din subordinea MAI nu il vizeaza pe seful DSU, Raed Arafat, in conditiile in care acesta este secretar de stat, o functie politica, iar numirea sau schimbarea acestuia pe functie nu tine de ministrul de resort, ci e la decizia premierului.

Raed Arafat: Am cerut si eu, in trecut, audituri. Nu ne este frica

Raed Arafat a vorbit, la Romania TV, despre auditul ordonat de ministrul Marcel Vela.

Vela: Nu am declarat ca vreau sa-l schimb pe Arafat, dar s-a nascut in dezbateri ideea ca trebuie evaluat in aur intrebat daca are incredere in seful DSU: S-au intamplat lucruri care m-au dezamagit un pic

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat ca ii e greu sa spuna daca are incredere in Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, deoarece in ultima perioada s-au intamplat lucruri.

141 de medici din serviciile de urgenta anunta ca vor protesta daca Raed Arafat va fi demis O parte dintre medicii din UPU sunt apropiati ai lui Raed Arafat, fiind si coordonatori SMURD

141 de medici care reprezinta serviciile medicale de urgenta din Romania, respectiv unitati pentru primirea urgentelor din spitale, SMURD si servicii publice de ambulanta, isi exprima, intr-un comunicat de presa, sustinerea fata de Raed Arafat, secretar de stat si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, si anunta ca isi rezerva dreptul de a protesta, fara a afecta pacientii, in cazul in care acesta va fi demis. O parte dintre medicii urgentisti din spitale sunt apropiati de Raed Arafat, ei fiind si coordonatori SMURD al carui fondator este Raed Arafat - n. red.

Raed Arafat, apostrofat pe aeroportul din Bruxelles: Demisia, atat vreau, nu e greu! Colectiv, domnu Arafat, nu uitati! (VIDEO)

Raed Arafat a fost apostrofat pe aeroportul din Bruxelles. Protestatarul Marian Ceausescu i-a cerut demisia lui Arafat pentru interventia haotica de la Colectiv. De partea cealalta, secretarul de stat.

Stefan Mandachi: Daca Raed Arafat ramane fara job, il angajez eu in secunda doi in firma mea. Lider de companie

Antreprenorul moldovean Stefan Mandachi, cunsocut pentru asfaltarea primului metru de autostrada din regiune, afirma ca, in cazul in care Raed Arafat, intemeietorul SMURD-ului in Romania,va fi dat af.

Raed Arafat, realizare uriasa la Departamentul pentru Situatii de Urgenta: Ambulante noi, achizitionate din fonduri UE

Raed Arafat a anuntat ca au fost distribuite catre serviciile de ambulanta din tara 120 de ambulante de tip A2, achizitionate din fonduri UE de IGSU.

Medici, solidari cu Raed Arafat. Ce veti pune in loc?

Un numar de 141 de medici care reprezinta serviciile medicale de urgenta din Romania, respectiv unitati pentru primirea urgentelor, SMURD si servicii publice de ambulanta, isi exprima, intr-un comunicat de presa, sustinerea fata de secretarul de stat Raed Arafat si anunta ca isi rezerva dreptul de a protesta, fara a afecta pacientii, in cazul in care acesta va fi demis.

Soarta lui Raed Arafat va fi hotarata dupa finalizarea auditului. Ministrul de Interne, Marcel Vela: Nu mai fac nicio declaratie cu privire la Arafat

Raportul Corpului de Contrul trimis la toate structurile din subordinea MAI ar trebui sa ajunga pe masa ministrului de Interne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )