Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ministrul de Interne, dupa furtuna violenta de duminica: Ne vom reuni intr-un comandament de urgenta, la care va fi prezent si premierul Tudose. Exista discutii pentru implementarea unui sistem de avertizare rapida prin SMS, in situatii de criza

Hotnews Hotnews,
 Ministrul de Interne, dupa furtuna violenta de duminica: Ne vom reuni intr-un comandament de urgenta, la care va fi prezent si premierul Tudose. Exista discutii pentru implementarea unui sistem de avertizare rapida prin SMS, in situatii de criza

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus la Timisoara ca exista discutii cu operatorii de telefonie mobila pentru identificarea unor solutii de avertizare prin SMS, in situatii de urgenta, iar azi la ora 15. 00 va fi intrunit un comandament de urgenta la care va fi prezent si premierul Mihai Tudose. continuă pe Hotnews

Ministrul de Interne, dupa furtuna violenta de duminica: Ne vom reuni intr-un comandament de urgenta. Va fi prezent si premierul Tudose. Exista discutii pentru implementarea unui sistem de avertizare rapida prin SMS, in situatii de criza

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus la Timisoara ca exista discutii cu operatorii de telefonie mobila pentru identificarea unor solutii de avertizare prin SMS, in situatii de urgenta, iar azi la ora 15. 00 va fi intrunit un comandament de urgenta la care va fi prezent si premierul Mihai Tudose.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor celor afectati de furtuna violenta din vestul tarii. Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc in.

Mihai Tudose, dupa furtuna violenta din vestul tarii: Vom implementa un sistem de alerta prin telefonia mobila

Premierul Mihai Tudose a anuntat, duminica seara, intr-o interventie la Digi24, ca saptamana viitoare va incepe implementarea unui sistem de alertare a populatiei prin intermediul operatorilor de telefonie mobila, ca urmare a furtunii puternice din vestul tarii, in care opt persoane au murit si 67 au fost ranite.

Situatia localitatilor fara curent electric, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Opt persoane au murit si 67 au fost ranite, duminica seara, ca urmare a unei furtuni puternice care a cuprins vestul tarii. Vremea a afectat si functionarea retelelor de distributie de electricitate din zona de activitate a E-Distributie Banat.

Explicatiile meteorologilor pentru furtuna violenta de duminica: Dezvoltarea foarte rapida a norilor cumulonimbus, pe fondul unui contrast termic deosebit de puternic

Dezvoltarea foarte rapida a norilor cumulonimbus nori de furtuna) asociati unui front atmosferic rece, extins dinspre Bosnia Hertegovina, peste Serbia si Ungaria, pe fondul unui contrast termic deosebit de puternic temperaturile au scazut de la 31-32 de grade la 16 grade) a determinat producerea fenomenelor meteo deosebit de violente din vestul tarii, soldate cu 8 morti si 137 de raniti, afirma Administratia Nationala de Meteorologie, care a fost criticata de mai multe voci pentru faptul ca nu a avertizat mai devreme asupra acestor fenomene.

Tudose, despre reactia autoritatilor dupa furtuna violenta din vestul tarii: Mobilizare exemplara. Cei de la Enel sunt ingrozitori!

Premierul Mihai Tudose a laudat institutiile de stat pentru actiunea din timpul furtunii din vestul tarii. Mobilizare exemplara la nivel de structuri ale Ministerului Internelor, Ministerului Apararii,.

USR si Dacian Ciolos cer implementarea unui sistem de alertare a populatiei, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Fostul premier si fondatorul platformei Romania 100, Dacian Ciolos, a afirmat, luni, ca sistemele de avertizare si informare a populatiei nu au functionat, astfel ca opt persoane au murit si 137 au fost ranite, in urma furtunii din vestul tarii.

Klaus Iohannis cere Guvernului sa implementeze rapid un sistem de alerta, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Presedintele Klaus Iohannis solicita Guvernului sa implementeze de urgenta un sistem de avertizare rapida a populatiei in situatii de criza, aratand ca furtunile care au lovitRomania,.

95 de localitati fara energie electrica si cursuri suspendate in sapte scoli din Salaj dupa furtuna de duminica seara

Fenomenele meteo extreme de duminica seara au lasat 95 de localitati din Salaj fara energie electrica si a avariat cladirile, astfel incat s-a impus suspendarea cursurilor, luni dimineata, in sapte scoli.

Furtuna violenta in judetul Timis: Patru morti si 30 de raniti. Alte doua persoane au murit in Arad si Bistrita-Nasaud

Update: Numarul ranitilor in furtuna de duminica ajunsi la Spitalul Judetean Timisoara a ajuns la 30, dar medicii estimeaza ca va creste in continuare. Avem 30 de victime cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )