Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ministrul de Interne, Marcel Vela, despre 10 august 2018: Regizorii au fost oameni din sistem. Voi propune premierului schimbarea unor sefi ai Jandarmeriei

Adevărul Adevărul,
Ministrul de Interne, Marcel Vela, despre 10 august 2018: Regizorii au fost oameni din sistem. Voi propune premierului schimbarea unor sefi ai Jandarmeriei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit, joi seara, despre regizori ai incidentelor din 10 august 2018, spunand ca acestia au fost oameni din sistem, in legatura cu politicienii care au decis interventia in anumite etape in anumite moduri si premeditand-o in modul de organizare. Voi propune premierului schimbarea unor sefi ai Jandarmeriei, a anuntat Vela. continuă pe Adevărul

Marcel Vela, despre evenimentele din 10 august: Cei care au regizat aceasta mizerie trebuie sa plateasca

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, miercuri seara, la Prima TV, ca s-a urmarit compromiterea Jandarmeriei si reactionarea emotionala a jandarmilor la evenimentele din 10 august 2018, iar cei care au regizat aceasta mizerie trebuie sa plateasca, potrivit Agerpres.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela: Evaluam intregul Inspectorat General; nu este domnul Arafat centrul universului

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, ca exista un audit la nivelul tuturor structurilor MAI, inclusiv la Departamentul pentru Situatii de Urgenta, si a spus ca aceasta evaluare este la baza unor decizii care pot sa-l.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, ii va propune lui Orban schimbarea sefilor din Jandarmeria Romana

Ministrul de Interne va propune premierului schimbarea unor sefi din Jandarmerie, dupa ce a citit raportul despre 10 august. Vela: A fost o pregatire minutioasa a interventiei

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat, joi seara, ca ii va propune premierului Ludovic Orban schimbarea anumitor sefi din Jandarmeria Romana, dupa ce a citit raportul desecretizat privind.

Marcel Vela, despre noul sau consilier: Traian Berbeceanu, un specialist in destructurarea retelelor infractionale Ministrul promite o operatiune de amploare marti (VIDEO)

Traian Berbeceanu, noul sef de cabinet al ministrului de Interne, este un specialist in destructurarea retelelor infractionale, a afirmat Marcel Vela, titular portofoliului, in direct pe B1 TV. Pentru ca si.

Marcel Vela: Voi propune premierului schimbarea unor sefi ai Jandarmeriei Anumiti conducatori din Jandarmerie au fost in relatii directe cu politicieni

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, joi seara, la Digi 24, ca va propune premierului schimbarea anumitor sefi din Jandarmerie, dupa ce a citit raportul desecretizat al protestului Diasporei. Parerea mea este ca in ziua de 10 si 11 august anumiti conducatori din Jandarmerie au fost in legatura cu politicieni, astfel incat si Jandarmeria si protestatarii au fost tabloul complet pe care il avem in fata si eu, ca si ministru al afacerilor Interne, am avut ca prioritate desecretizarea Raportului din 10 si 11 august, a spus Vela, la Digi 24.

Vela, despre eventualitatea demiterii lui Arafat: Eu nu am zis ca vreau sa il demit Voi lua o decizie dupa finalizarea auditului

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, joi seara, la Digi 24, ca va decide daca il va elibera din functie pe Raed Arafat dupa ce auditul la institutia condusa de secretarul de stat va fi finalizat, el precizand ca a fost dezamagit de anumite actiuni ale sefului DSU, potrivit Mediafax.

Ministrul Marcel Vela il ataca pe Raed Arafat: Nu este centrul universului

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, ca exista un audit la nivelul tuturor structurilor MAI, inclusiv la Departamentul pentru Situatii de Urgenta, si a spus ca aceasta evaluare este la baza unor decizii care pot sa-l implice si pe Raed Arafat, seful acestui departament.

Ministrul de Interne era gata sa demita sefii Jandarmeriei daca inregistrarile din 10 august nu erau desecretizate. Vela: Motivele blocajelor se regasesc, probabil, chiar in convorbiri (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a subliniat, luni seara, in direct pe B1 TV, ca nu a avut acces la cele circa 250 de ore de inregistrari radio de la protestul antiguvernamental al diasporei din 10 august.

Marcel Vela, ministrul de Interne: La fel ca restul armelor, DSU va fi suspus unui audit general, nu Arafat personal. Vor fi investigate atat interventiile slabe, cat si achizitiile (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a subliniat ca Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si Departamentul pentru Situatii de Urgenta vor fi supuse unui audit general, si nu Raed Arafat pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )