Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul de Interne, masuri pentru supermarketuri si hipermarketuri

Antena3 Antena3,
Ministrul de Interne, masuri pentru supermarketuri si hipermarketuri

Marcel Vela a anuntat, luni, care sunt masurile luate pentru unitatile de alimentatie publica, supermarketuri, hipermarketuri din cauza coronavirusului. continuă pe Antena3

LIVE TEXT Ora 23.50 Declaratii de presa la MAI, sustinute de ministrii Marcel Vela si Victor Costache

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si ministrul Sanatatii, Victor Costache, vor sustine declaratii de presa, duminica seara, de la ora 23. 30, la sediul MAI, dupa participarea la reuniunea Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, in contextul coronavirusului. La declaratiile de presa va participa si ministrul Transporturilor, Lucian Nicolae Bode. Ar urma sa anunte oprirea zborurilor din si catre Italia, potrivit informatiilor Digi24.

Marcel Vela a anuntat suspendarea transportului rutier si feroviar din si spre Italia

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, la MAI, masurile dupa sedinta Consiliului Special pentru Situatii de Urgenta.

Raed Arafat anunta suplimentarea locurilor de carantina Marcel Vela: Am decis, la sugestia premierului, sa extindem anchetele epidemiologice

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat, duminica noapte, ca exista in plan suplimentarea locurilor pentru carantina, avand in vedere numarul tot mai mare de persoane care vin din zone cu raspandire larga a coronavirusului. La randul sau, ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat ca Romania are capacitatea financiara pentru a inchiria locuri de carantina pentru cei bolnavi.

Ministrii Marcel Vela si Victor Costache, declaratii de presa la 23:30, la sediul MAI

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, si colegul sau Victor Costache de la Sanatate vor sustine o serie de declaratii de presa, duminica, la ora 23:30, la sediul MAI. Vestea vine in contextul in care.

Vela, intrebat cum va verifica persoanele care intra in Romania: Fac apel la responsabilitatea compatriotilor, sunt responsabili de sanatatea rudelor

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut, duminica seara, un apel la responsibilitate catre toti cei care intra in Romania, sa declare adevarul privind zonele de unde vin in tara, pentru a nu-si imbolnavi rudele si pe cei dragi. in plus, Vela a anuntat ca vor exista controale in cascada.

Ministrul de Interne anunta extinderea anchetelor epidemiologice la al doilea cerc de contacti

Ministrul interimar de Interne Marcel Vela a anuntat ca a fost luata decizia, duminica in Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, la sugestia lui Ludovic Orban, de a fi extinse anchetele epidemiologice la al doilea cerc de contacti, in contextul epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )