Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ministrul Justitiei anunta ce masuri va lua in privinta DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Justitiei anunta ce masuri va lua in privinta DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat in aceasta seara concluziile raportului asupra activitatii Directiei Nationale Anticoruptie, refuzand insa sa raspunda la intrebarile adresate de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Prima reactie din PSD dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sefei DNA

Propunerea de revocare a sefei DNA trebuie sa fie doar inceputul, este de parere deputatul PSD Catalin Radulescu. Tot ce a evocat ministrul Justitiei si care noi de mult timp spunem si ati vazut si.

Zi decisiva pentru soarta Laurei Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei va lua decizia in privinta conducerii DNA

Zi decisiva pentru soarta Laurei Codruta Kovesi. in aceasta seara, la ora 18, ministrul Justitiei anunta daca va propune sau nu revocarea sefei DNA. Este cea mai asteptata decizie a acestui inceput de an.

FOTO Timisorenii ies in strada pentru sustinerea sefei DNA, executata de ministrul Justitiei: Tudorel, esti sluga model

In urma discursului avut de Tudorel Toader, prin care ministrul Justitiei a cerut revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, timisorenii au inceput sa se adune in Piata Victoriei.

Sibienii ies in strada, dupa ce ministrul justitiei a cerut demiterea sefei DNA

Comunitatea Va vedem din Sibiu reactioneaza, dupa ce ministrul justitiei, Tudorel Toader, a cerut demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Sute de sibienii au iesit in strada, dupa ce ministrul justitiei a cerut demiterea sefei DNA

Comunitatea Va vedem din Sibiu reactioneaza, dupa ce ministrul justitiei, Tudorel Toader, a cerut demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Tudorel Toader decide azi soarta sefei DNA. Dragnea: Astept ca ministrul Justitiei sa nu se faca de ras

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la finalul Biroului Permanent National al partidului, ca se asteapta ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa nu se faca de ras cu privire la decizia pe care o va lua in legatura cu sefa DNA. Tudorel Toader urmeaza sa anunte, la ora 18. 00, daca o revoca sau nu pe Laura Codruta Kovesi.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta decizia privind soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va prezenta, joi seara, continutul si concluziile raportului cu.

Astept ca ministrul Justitiei sa nu se faca de ras

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi, la finalul Biroului permanent national al partidului, ca se asteapta ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa nu se faca de ras cu privire la decizia pe care o va lua in legatura cu DNA.

VIDEO LIVE TEXT Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre Laura Codruta Kovesi: Declaratii publice de notorietate releva comportamentul excesiv de autoritar, cum ar fi ca personal a supravegheat ancheta procurorilor in legatura cu OUIG 13. Trecerea tim

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prezinta, joi, la sediul Ministerului Justitiei, la ora 18. 00, raportul privind activitatea manageriala a DNA. -----------Tudorel Toader: Luarea de pozitie priveste activitatea sefului DNA si se bazeaza pe prevederile legale privind competenta ministrului de a cere revocarea sefului DNA in cazul nerespectarii atributiilor.

Prima intalnire dintre Tudorel Toader si Iohannis dupa scandalul DNA. Ministrul Justitiei, prezent la Palatul Cotroceni, la primirea magistratilor absolventi

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, marti, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre acuzatiile la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat pentru agentia Mediafax ca va fi prezent marti, la ceremonia de primire a magistratilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii INM), organizata la Palatul Cotroceni. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 15.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )