Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sute de sibienii au iesit in strada, dupa ce ministrul justitiei a cerut demiterea sefei DNA

Adevărul Adevărul,
Sute de sibienii au iesit in strada, dupa ce ministrul justitiei a cerut demiterea sefei DNA

Comunitatea Va vedem din Sibiu reactioneaza, dupa ce ministrul justitiei, Tudorel Toader, a cerut demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. continuă pe Adevărul

Sibienii ies in strada, dupa ce ministrul justitiei a cerut demiterea sefei DNA

Comunitatea Va vedem din Sibiu reactioneaza, dupa ce ministrul justitiei, Tudorel Toader, a cerut demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

VIDEO Protest spontan la Cluj, dupa ce ministrul justitiei a cerut demiterea sefei DNA

Grupul Umbrela Anticoruptie Cluj le cere clujenilor sa iasa in strada si sa protesteze fata de decizia ministrului Tudorel Toader.

Prima reactie din PSD dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sefei DNA

Propunerea de revocare a sefei DNA trebuie sa fie doar inceputul, este de parere deputatul PSD Catalin Radulescu. Tot ce a evocat ministrul Justitiei si care noi de mult timp spunem si ati vazut si.

FOTO Timisorenii ies in strada pentru sustinerea sefei DNA, executata de ministrul Justitiei: Tudorel, esti sluga model

In urma discursului avut de Tudorel Toader, prin care ministrul Justitiei a cerut revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, timisorenii au inceput sa se adune in Piata Victoriei.

Orban, despre ministrul Justitiei: Am vazut cu totii cine este Tudorel de fapt avocatul penalilor, instrumentul unei puteri politice efemere, fara scrupule

Ludovic Orban, presedintele PNL, considera ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este, de fapt, un avocat al penalilor si instrumentul unei puteri politice efemere. Cu toate acestea, liberalul isi afirma increderea in CSM, in presedintele Klaus Iohannis si in oamenii care protesteaza in strada.

Peste 200 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi: Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 200 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

Peste 300 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 300 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

Prima intalnire dintre Tudorel Toader si Iohannis dupa scandalul DNA. Ministrul Justitiei, prezent la Palatul Cotroceni, la primirea magistratilor absolventi

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, marti, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre acuzatiile la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat pentru agentia Mediafax ca va fi prezent marti, la ceremonia de primire a magistratilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii INM), organizata la Palatul Cotroceni. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 15.

PNL, dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea sefei DNA: Ministrul Justitiei a ales sa fie de partea infractorilor. Revocarea Codrutei Kovesi nu e oportuna

Purtatorul de cuvant al PNl, Ionel Danca, a declarat, in aceasta sara, ca ministrul Justitiei, in lupta dintre DNA si infractori, a ales sa fie de partea infractorilor. Liberalii considera ca argumentele invocate de Tudorel Toader impotriva sefei DNA nu se sustin.

Ministrul Justitiei a declansat procedura de revocare a procurorului-sef al DNA, Laura Kovesi

ACTUALIZARE 19:50 PNL: Este o seara trista pentru justitia din Romania Grupul Coruptia ucide a anuntat astazi seara, dupa decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a declansa procedura revocarii din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, proteste in Piata Victoriei din Capitala. ------ Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat in aceasta seara concluziile raportului asupra activitatii Directiei Nationale Anticoruptie, refuzand insa sa raspunda la intrebarile adresate de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )