Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ministrul Justitiei anunta ca va promova desfiintarea Sectiei speciale

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei anunta ca va promova desfiintarea Sectiei speciale

Ministerul Justitiei va promova desfiintarea Sectiei speciale de investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ), printre motive aflandu-se si optiunile magistratilor consultati si criticile formulate in rapoartele de tara, a anuntat ministrul Catalin Predoiu, la reuniunea de la Constanta prilejuita de aniversarea a 15 ani de la infiintarea DIICOT. continuă pe Antena3

Catalin Predoiu, la aniversarea DIICOT: Ministerul Justitiei va promova desfiintarea Sectiei speciale

Catalin Predoiu a participat la reuniunea organizata cu prilejul implinirii a 15 ani de la infiintarea DIICOT, unde a precizat ca Ministerul Justitiei va promova desfiintarea Sectiei speciale de anchetare a magistratilor pentru motivele pe care le-a prezentat public si a atras atentia ca seful CSM trebuie ales cu majoritate, nu la limita.

Catalin Predoiu: Ministerul Justitiei va promova desfiintarea Sectiei speciale

Catalin Predoiu a anuntat ca Ministerul Justitiei va promova desfiintarea Sectiei speciale de investigare a infractiunilor din Justitie, date fiind opiniile magistratilor si criticile formulate in rapoartele.

Procurorul general al Romaniei sustine desfiintarea Sectiei Speciale

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat ca sustine desfiintarea Sectiei pentru Investigarea infractiunilor din justitie SIIJ). Recent, Ministerul Justitiei a demarat o consultare a tuturor magistratilor pe aceasta tema. Potrivit Forumului Judecatorilor, peste 80% s-au pronuntat pentru desfiintare.

Procurorul general Bogdan Licu, intrebat daca sustine desfiintarea Sectiei speciale: Da, bineinteles Ce spunea Bogdan Licu in urma cu un an: Nu vad care ar fi problema ca Sectia sa fie transformata in Directie

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, sustine desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ) si spune ca optiunea Adinei Florea de a se retrage din procedura de numire la conducerea sectiei este una personala.

Desfiintarea Sectiei Speciale, respinsa de senatorii social-democrati

Senatul a respins ieri, cu majoritate simpla, doua proiecte legislative initiate de PNL si USR, prin care se dorea desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ).

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )