Libnet.ro
UNICEF

10:00

Desfiintarea Sectiei Speciale, respinsa de senatorii social-democrati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Desfiintarea Sectiei Speciale, respinsa de senatorii social-democrati

Senatul a respins ieri, cu majoritate simpla, doua proiecte legislative initiate de PNL si USR, prin care se dorea desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ). continuă pe Ziarul Bursa

Senatul a respins proiectul USR pentru desfiintarea Sectiei Speciale

Senatul a respins proiectul de lege al USR care prevedea desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie SIIJ). Senatul este for decizional.

Procurorul general Bogdan Licu, intrebat daca sustine desfiintarea Sectiei speciale: Da, bineinteles Ce spunea Bogdan Licu in urma cu un an: Nu vad care ar fi problema ca Sectia sa fie transformata in Directie

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, sustine desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ) si spune ca optiunea Adinei Florea de a se retrage din procedura de numire la conducerea sectiei este una personala.

Procurorul general al Romaniei sustine desfiintarea Sectiei Speciale

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat ca sustine desfiintarea Sectiei pentru Investigarea infractiunilor din justitie SIIJ). Recent, Ministerul Justitiei a demarat o consultare a tuturor magistratilor pe aceasta tema. Potrivit Forumului Judecatorilor, peste 80% s-au pronuntat pentru desfiintare.

Parlamentul a respins desfiintarea Sectiei Speciale

Senatul a decis miercuri ca SIIJ Sectia de Investigare a Infractiunilor in Justitie) sa functioneze in continuare, respingand astfel proiectul depus de USR. Au fost 42 de voturi pentru respingerea proiectului de lege, 30 de voturi pentru adoptare si trei abtineri.

FORUMUL JUDECATORILOR DIN ROMANIA: Mai mult de jumatate dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Asociatia Forumul Judecatorilor din tara noastra a mai centralizat peste 1. 800 de voturi exprimate de magistrati in adunarile generale, iar rezultatele arata ca 83. 14% dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, potrivit News. ro.

Proiectul USR de desfiintare a Sectiei Speciale a fost respins de senatori

Proiectul de lege al USR care prevedea desfiintarea controversatei Sectii pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie SIIJ) a fost respins miercuri de senatori. Senatul este camera decizionala in acest caz.

Premierul Orban: Le cerem parlamentarilor sa sustina proiectul PNL pentru desfiintarea pensiilor speciale (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a lansat un apel catre parlamentarii Romaniei, cerandu-le sa sustina proiectul de lege propus de PNL, prin care vor fi desfiintate pensiile speciale. in ceea ce ne priveste pe noi,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )