Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ministrul Justitiei, despre cazul Tandarei: Fie nu au fost probe, fie au fost, dar judecatorii le-au ignorat

Adevărul Adevărul,
Ministrul Justitiei, despre cazul Tandarei: Fie nu au fost probe, fie au fost, dar judecatorii le-au ignorat

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a afirmat, marti, cu privire la achitarea definitiva a celor 24 de persoane acuzate ca trimiteau copii la cersit in Marea Britanie, ca fie nu au fost probe, fie au fost probe si au fost ignorate de catre judecatori. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei, prima reactie dupa achitarile din dosarul Tandarei: Fie nu au fost probe, fie au fost, dar judecatorii le-au ignorat

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a afirmat, marti, cu privire la achitarea definitiva a celor 24 de persoane acuzate ca trimiteau copii la cersit in Marea Britanie, ca fie nu au fost probe, fie au fost probe si au fost ignorate de catre judecatori.

Ce spune ministrul Finantelor despre deficitul bugetar: A fost acoperit cu imprumuturi din piata la dobanzi in scadere. Am facut economii

Romania intra in anul 2020 cu buget, fara majoritatea masurilor introduse prin OUG 114, iar deficitul bugetar a fost acoperit cu imprumuturi din piata la dobanzi in scadere, a scris, marti, pe pagina sa de Facebook, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Ministrul Justitiei, prima reactie dupa achitarile din dosarul Tandarei: E clar ca sunt probleme in justitia noastra

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a reactionat dupa sentinta din Cazul Tandarei, in care 24 de inculpati au fost achitati dupa noua ani de judecare a procesului in care erau inculpati pentru ca au dus aproape 200 de copii la cersit in Marea Britanie.

Catalin Predoiu, nemultumit de sentinta din cazul Tandarei: Sunt probleme in justitia noastra

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a reactionat dupa sentinta din cazul Tandarei, in care 25 de inculpati au fost achitati dupa ani buni de judecare a procesului in care erau inculpati pentru ca au dus aproape 200 de copii la cersit in Marea Britanie. Faptele lor s-au prescris, asa ca au fost achitati.

Adrian Ursu, revoltat de cazul Tandarei: Cum poate Curtea sa spuna ca nu sunt dovezi?

Adrian Ursu a vorbit despre modul in care autoritatile britanice au actionat in cazul Tandarei. Jurnalistul sustine ca politistii britanici si au facut treaba, insa fara sa reuseasca sa ii convinga pe magistratii romani ca sunt destule probe.

Cum poate Curtea sa spuna ca nu sunt dovezi in cazul Tandarei?

Adrian Ursu a vorbit despre modul in care autoritatile britanice au actionat in cazul Tandarei. Jurnalistul sustine ca politistii britanici si au facut treaba, insa fara sa reuseasca sa ii convinga pe magistratii romani ca sunt destule probe.

Mai multe organizatii solicita demisia de onoare sau excluderea din magistratura a procurorului care a instrumentat Cazul Tandarei

Mai multe organizatii au lansat o petitie prin care solicita demisia de onoare sau excluderea din magistratura a procurorului care a instrumentat Cazul Tandarei, dupa ce toti cei 25 de inculpati au fost achitati definitiv.

Politistul britanic care a lucrat la cazul Tandarei, socat la vestea ca Justitia din Romania i-a achitat pe inculpatii acuzati de trafic de copii: Sunt extrem de trist pentru victime

Bernie Gravett, politistul britanic care a lucrat alaturi de autoritatile romane la cazul Tandarei, a aflat de decizia magistratilor de a-i achita definitiv pe inculpatii acuzati ca trimiteau copii la cersit in Marea Britanie.

Politist englez care a lucrat la cazul Tandarei: Cum poate Curtea sa spuna ca nu exista dovezi? Sistemul de justitie penala din Romania a dat gres Decizia revoltatoare a instantei, in timp ce magistratii contesta eliminarea pensiilor speciale

Politistul britanic Bernie Gravett, care a lucrat impreuna cu politistii romani la cazul Tandarei, s-a declarat extrem de dezamagit de faptul ca instanta din Romania a decis, definitiv, achitarea tuturor.

Ministrul Justitiei, anunt de ultima ora: E foarte important sa avem procurori sefi care sa inceapa o reforma

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a afirmat, luni, ca este foarte important ca procurorii din functii de conducere sa fie numiti pe post, pentru a incepe o reforma in Ministerul Public.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )