Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce spune ministrul Finantelor despre deficitul bugetar: A fost acoperit cu imprumuturi din piata la dobanzi in scadere. Am facut economii

Antena3 Antena3,
Ce spune ministrul Finantelor despre deficitul bugetar: A fost acoperit cu imprumuturi din piata la dobanzi in scadere. Am facut economii

Romania intra in anul 2020 cu buget, fara majoritatea masurilor introduse prin OUG 114, iar deficitul bugetar a fost acoperit cu imprumuturi din piata la dobanzi in scadere, a scris, marti, pe pagina sa de Facebook, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. continuă pe Antena3

Citu: Deficitul bugetar a fost acoperit cu imprumuturi din piata la dobanzi in scadere

Romania intra in anul 2020 cu buget, fara majoritatea masurilor introduse prin OUG 114, iar deficitu.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Intram in 2020 cu buget, fara TVA Split si fara majoritatea masurilor devastatoare ale OUG 114

Ministrul Finantelor, Florin Citu, are vesti bune pentru romani, inainte de sarbatori. Intram in 2020: - CU buget - FARA majoritatea masurilor devastatoare pentru economie introduse de PSD prin OUG.

Anunt-bomba facut de ministrul Finantelor: Vom scapa de cozile de la ghiseu

Cozile de la ghiseu se vor transforma in click-uri pe dispozitive mobile, a anuntat, duminica, intr-o postare pe Facebook, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Ministrul Finantelor incepe marea reforma digitala. Florin Citu: Transformam cozile de la ghiseu in click-uri pe dispozitive electronice (FOTO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, promite transformarea cozilor de la ghiseu in click-uri pe dispozitive electronice, in cadrul unei reforme digitale ce presupune modernizarea portalului ANAF si a.

Ministrul Finantelor promite ca transforma cozile de la ghiseu in click-uri pe telefon

Ministrul Finantelor Florin Citu propune o serie de masuri pentru modernizarea ANAF si a Spatiului Privat Virtual, promitand, intr-o postare pe Facebook, ca va transforma cozile de la ghiseu in click-uri pe dispozitive mobile.

Cazul Caracal. Ce spune Politia Romana despre Alexandra Macesanu, desi Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o

Misterul in cazul Caracal se adanceste si mai mult. Politia Romana o da disparuta pe Alexandra Macesanu, desi Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o. Pe pagina de internet a Politiei se precizeaza faptul ca tanara a plecat voluntar de acasa in data de 24 iulie 2019 si nu a mai revenit. Cazul Caracal. Politia Romana .

Ministrul Justitiei, despre cazul Tandarei: Fie nu au fost probe, fie au fost, dar judecatorii le-au ignorat

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a afirmat, marti, cu privire la achitarea definitiva a celor 24 de persoane acuzate ca trimiteau copii la cersit in Marea Britanie, ca fie nu au fost probe, fie au fost probe si au fost ignorate de catre judecatori.

Ce spune Igor Dodon despre decizia companiei NR Investments Ltd

Decizia companiei NR Investments Ltd de a renunta la cumpararea cotei de 95% din Avia Invest SRL, compania concesionara a Aeroportului International Chisinau, nu a fost discutata cu autoritatile Republicii Moldova. Presedintele Igor Dodon considera ca aceasta decizie a fost luata ca urmare a faptului ca se planifica deschiderea mai multor aeroporturi in tara, transmite IPN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )