Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministrul Justitiei, despre extradarea lui Sebastian Ghita: Nu avem niciun temei juridic sa retragem solicitarea

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei, despre extradarea lui Sebastian Ghita: Nu avem niciun temei juridic sa retragem solicitarea

Tudorel Toader a declarat ca Ministerul Justitiei nuare niciun temei sa retraga solicitarea de extradare in cazul lui Sebastian Ghita. Ministrul Justitiei a spus ca atunci candva fi pronuntata de. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei, despre extradarea lui Sebastian Ghita: Asteptam hotararea si in celalalt dosar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat ca procesul de extradare al fostului deputat PSD, Sebastian Ghita continua sub puterea celuilalt mandat de arestare emis pe numele acestuia, chiar daca Curtea Suprema a decis joi anularea unuia dintre aceste mandate odata cu achitarea in dosarul in care era acuzat de mai multe fapte de coruptie.

Ministrul Justitiei a stabilit soarta lui Ghita, Udrea si Bica. Anuntul zilei vine de la Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, ca nu exista niciun motiv sa pentru a retrage solicitarea de extradare formulata pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, aflat in Serbia, dupa ce.

Reactia lui Tudorel Toader dupa achitarea lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat vineri ca in prezent nu exista niciun temei juridic pentru a retrage solicitarea de extradare formulata pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, aflat in Serbia, scrie Agerpres .

Curtea Suprema este asteptata sa pronunte sentinta in unul din dosarele in care Sebastian Ghita este acuzat de coruptie

Curtea Suprema este asteptata joi sa pronunte sentintele in dosarul in care fostul deputat Sebastian Ghita este acuzat de mai multe fapte de coruptie alaturi de mai multi sefi din Politie si Parchetul din Prahova. La ultimul termen, procurorul DNA a cerut o pedeapsa cu inchisoarea efectiva pentru Sebastian Ghita.

Sorina Matei: Sebastian Ghita e un mega mafiot neprobat

Sebastian Ghita e doar un mega mafiot neprobat, desi probele exista, a sustinut Sorina Matei. Reactia vine dupa ce fostul deputat a fost achitat, in prima instanta, pentru sase infractiuni, intr-un dosar i.

Sebastian Ghita a fost achitat

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat,astazi, pe fostul deputat Sebastian Ghita in dosarul in care este judecat alaturi de fosti sefi din politie si parchete, decizia nefiind definitiva, innformeaza Agerpres.

Sebastian Ghita, achitat in dosarul in care a fost judecat pentru coruptie alaturi de fosti sefi din Politie si Parchete

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat, joi, pe fostul deputat Sebastian Ghita in dosarul in care este judecat alaturi de fosti sefi din politie si parchete, decizia nefiind definitiva, scrie Agerpres.

Sebastian Ghita, achitat intr-unul dintre dosare

Curtea Suprema l-a achitat pe Sebastian Ghita in dosarul in care a fost judecat alaturi de fosti sefi din politie si parchete. Decizia nu e definitiva. DNA ceruse pentru fostul deputat inchisoare cu.

Lovitura devastatoare pentru DNA! Sebastian Ghita a fost achitat de Curtea Suprema

Sebastian Ghita si-a aflat sentinta. A fost achitat de Curtea Suprema. Stire in curs .

Tudorel Toader acuza un site de stiri de dezinformare. Ce raspuns a primit ministrul Justitiei de la OECD

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face publica o parte din corespondenta sa cu Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD), dupa afirmatiile unui oficial din cadrul Organizatiei, Drago Kos, ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )