Libnet.ro
UNICEF

20:00

Reactia lui Tudorel Toader dupa achitarea lui Sebastian Ghita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reactia lui Tudorel Toader dupa achitarea lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat vineri ca in prezent nu exista niciun temei juridic pentru a retrage solicitarea de extradare formulata pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, aflat in Serbia, scrie Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

Tudorel Toader, dupa ce a primit raspunsul OECD pe tema afirmatiilor lui Drago Kos, care a criticat decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Kos nu este seful structurii anticoruptie din OECD si nu a vorbit n numele organizatiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris mieruri pe Facebook, dupa ce a primit raspunsul OECD pe tema afirmatiilor lui Drago Kos pentru Ziare. com, prin care a criticat decizia CCR privind revocarea lui Kovesi, ca acesta nu este seful structurii anticoruptie din OECD si nu a vorbit in numele organizatiei. Conform lui Toader, OECD i-a transmis ca nu poate comenta pe tema modului in care afirmatiile acestuia au fost reflectate in presa din Romania. UPDATE Ioana Ene Dogiu ziare. com), la Realitatea TV: Ministrul Tudorel Toader a extras cuvantul anticoruptie din titulatura lui lui Drago Kos si apoi vorbeste de dezinformareUPDATE Tudorel Toader a fost in direct la Antena 3, prilej pentru Gadea si Antena 3 sa iii ceara demisia Ioanei Ene Dogioiu pentru fake news.

Tudorel Toader, dupa ce a primit raspunsul OECD pe tema afirmatiilor lui Drago Kos, care a criticat decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Kos nu este seful structurii anticoruptie din OECD si nu a vorbit n numele organizatiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris mieruri pe Facebook, dupa ce a primit raspunsul OECD pe tema afirmatiilor lui Drago Kos pentru Ziare. com, prin care a criticat decizia CCR privind revocarea lui Kovesi, ca acesta nu este seful structurii anticoruptie din OECD si nu a vorbit in numele organizatiei. Conform lui Toader, OECD i-a transmis ca nu poate comenta pe tema modului in care afirmatiile acestuia au fost reflectate in presa din Romania.

Reactia lui Ion Cristoiu dupa ce a aflat ca Sebastian Ghita a fost achitat: Era un dosar construit in stilul DNA

Lovituracruntapentru unitatea de elita a DNA. Sebastian Ghitaeste achitat in dosarul in care a fost acuzat de coruptie alaturi de fosti procurori si fosti sefi din.

TUDOREL TOADER dezlantuit la adresa sefei DNA!: Trebuie sa raspunda! Solicitare de ULTIM MOMENT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, referitor la achitarea lui Sebastian Ghita, ca trebuie intrebate autoritatile de la Ploiesti sau superiorii ierarhici, facand referire la sefa DNA,.

Ministrul Justitiei, despre extradarea lui Sebastian Ghita: Asteptam hotararea si in celalalt dosar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat ca procesul de extradare al fostului deputat PSD, Sebastian Ghita continua sub puterea celuilalt mandat de arestare emis pe numele acestuia, chiar daca Curtea Suprema a decis joi anularea unuia dintre aceste mandate odata cu achitarea in dosarul in care era acuzat de mai multe fapte de coruptie.

Ministrul Justitiei a stabilit soarta lui Ghita, Udrea si Bica. Anuntul zilei vine de la Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, ca nu exista niciun motiv sa pentru a retrage solicitarea de extradare formulata pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, aflat in Serbia, dupa ce.

Ministrul Justitiei, despre extradarea lui Sebastian Ghita: Nu avem niciun temei juridic sa retragem solicitarea

Tudorel Toader a declarat ca Ministerul Justitiei nuare niciun temei sa retraga solicitarea de extradare in cazul lui Sebastian Ghita. Ministrul Justitiei a spus ca atunci candva fi pronuntata de.

Sorina Matei: Sebastian Ghita e un mega mafiot neprobat

Sebastian Ghita e doar un mega mafiot neprobat, desi probele exista, a sustinut Sorina Matei. Reactia vine dupa ce fostul deputat a fost achitat, in prima instanta, pentru sase infractiuni, intr-un dosar i.

TUDOREL TOADER, dezlantuit impotriva presedintelui IOHANNIS: Este cel mai periculos precedent

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa reactiile venite de la Cotroceni privind motivarea deciziei CCR care a stabilit revocarea sefei DNA.

Tudorel Toader acuza un site de stiri de dezinformare. Ce raspuns a primit ministrul Justitiei de la OECD

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face publica o parte din corespondenta sa cu Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD), dupa afirmatiile unui oficial din cadrul Organizatiei, Drago Kos, ca.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )