Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul Justitiei incaseaza o PENSIE COLOSALA: Ce VENITURI anuale are Tudorel Toader(VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Justitiei incaseaza o PENSIE COLOSALA: Ce VENITURI anuale are Tudorel Toader(VIDEO)

Ministrul Justitiei nu duce grija zilei de maine. Tudorel Toader incaseaza o pensie colosala, iar pe langa asta, potrivit declaratiei de avere, detine mai multe case, terenuri si masini, informeaza B1 TV. continuă pe B1

Ce pensie incaseaza ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a incasat, anul trecut, venituri de 327. 176 de lei din pensii, potrivit propriei declaratii de avere, publicata saptamana trecuta. Asta inseamna o pensie lunara de.

Ce pensie incaseaza ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a incasat, anul trecut, venituri de 327. 176 de lei din pensii, potrivit propriei declaratii de avere, publicata saptamana trecuta. Asta inseamna o pensie lunara de peste 27. 000 de lei.

Liviu Dragnea, sustinere totala pentru Tudorel Toader: Ce spune despre raportul prezentat de ministrul Justitiei(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea si-a declarat luni sustinerea totala pentru ministrul Justitiei Tudorel Toader, precizand ca raportul in baza caruia acesta a cerut revocarea din functie a sefei DNA nu poate fi.

Augustin Lazar, raspuns la o intrebare-cheie: Va temeti ca veti fi revocat de ministrul Justitiei?

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a fost intrebat, in cadrul unui interviu pentruAgerpres, daca se teme ca va fi revocat de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Lazar sustine ca.

Augustin Lazar, intrebat daca ministrul Justitiei nu a respectat regulamentul CSM in procedura de revocare a sefei DNA: Este concluzia Ministerului Public. Am lansat aceasta intrebare pentru dezbatere

Procurorul general Augustin Lazar afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca ministrul Justitiei,Tudorel Toader, nu a respectat regulamentul CSM la procedura de revocare a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si se intreaba daca Executivul poate sa se erijeze in acelasi timp in denuntator si apoi in evaluator.

Tudorel Toader, decizie de ultima ora cu privire la sefa DNA. Ce a hotarat ministrul Justitiei

Tudorel Toader a chemat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, la ministerul Justitiei. Pentru ora 11:00, la sediul ministerului, este programata o sedinta a Comisie nationala a Mecanismului de Cooperare si.

Augustin Lazar, atac la ministrul Justitiei: A trecut linia rosie a separatiei puterilor in stat

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca ministrul Tudorel Toader, nu a respectat regulamentul CSM la procedura de revocare a procurorului-sef al DNA, Laura.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )