Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, decizie de ultima ora cu privire la sefa DNA. Ce a hotarat ministrul Justitiei

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, decizie de ultima ora cu privire la sefa DNA. Ce a hotarat ministrul Justitiei

Tudorel Toader a chemat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, la ministerul Justitiei. Pentru ora 11:00, la sediul ministerului, este programata o sedinta a Comisie nationala a Mecanismului de Cooperare si. continuă pe Antena3

Tudorel Toader a convocat-o pe sefa DNA, Laura Kovesi, la Ministerul Justitiei

Ministrul Tudorel Toader a convocat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, la sediul Ministerului Just.

Laura Codruta Kovesi, chemata la Ministerul Justitiei de catre Tudorel Toader

Intalnire importanta, marti, la Miniserul Justitiei. Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, participa la o sedinta a Comisiei nationale a Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), din aceasta comisie.

Dragnea: Am citit raportul ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA. Il sustin pe Tudorel Toader fara ezitare

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca il sustine fara ezitare pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in demersul sau de solicitare a revocarii sefei DNA, afirmand ca raportul acestuia nu poate fi combatut de cineva de buna credinta.

Liviu Dragnea, sustinere totala pentru Tudorel Toader: Ce spune despre raportul prezentat de ministrul Justitiei(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea si-a declarat luni sustinerea totala pentru ministrul Justitiei Tudorel Toader, precizand ca raportul in baza caruia acesta a cerut revocarea din functie a sefei DNA nu poate fi.

Tudorel Toader a facut anuntul: NU va participa la prezentarea bilantului Parchetului General

Parchetul general va prezenta miercuri, la ora 11. 00, raportul de activitate pentru anul 2017. Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat deja ca nu va participa la evenimentul care se va desfasura la.

Victor Ponta, dezvaluiri de ultima ora. Cum s-a implicat Kovesi in campania din 2014

Fostul premier Victor Ponta face dezvaluiri, sambata, la Antena 3, despre sefa DNA,Laura Codruta Kovesi. Victor Ponta a fost intrebat daca presedintele Klaus Iohannis va candida.

Ce pensie incaseaza ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a incasat, anul trecut, venituri de 327. 176 de lei din pensii, potrivit propriei declaratii de avere, publicata saptamana trecuta. Asta inseamna o pensie lunara de.

Ce pensie incaseaza ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a incasat, anul trecut, venituri de 327. 176 de lei din pensii, potrivit propriei declaratii de avere, publicata saptamana trecuta. Asta inseamna o pensie lunara de peste 27. 000 de lei.

Ministrul Justitiei incaseaza o PENSIE COLOSALA: Ce VENITURI anuale are Tudorel Toader(VIDEO)

Ministrul Justitiei nu duce grija zilei de maine. Tudorel Toader incaseaza o pensie colosala, iar pe langa asta, potrivit declaratiei de avere, detine mai multe case, terenuri si masini, informeaza B1 TV.

Tudorel Toader: Procedura de evaluare a procurorilor de rang inalt se realizeaza in baza legii si nu a regulamentului CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, scrie sambata, pe pagina sa de Facebook, ca procedura de evaluare a procurorilor de rang inalt se realizeaza in baza legii si nu a regulamentului CSM, in masura in care acesta cuprinde norme contrare legii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )