Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul Justitiei:Instanta a respins actiunea Uniunii Judecatorilor privind anularea hotararii de Guvern referitoare la arhiva SIPA

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Justitiei:Instanta a respins actiunea Uniunii Judecatorilor privind anularea hotararii de Guvern referitoare la arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, sambata, pe Facebook, ca Instanta de judecata a respins actiunea formulata de catre UNJR/Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania/, avand ca obiect anularea HG referitoare la arhiva SIPA!. Acesta a mai subliniat ca Ministerul Justitiei asteapta din 19 iunie propunerile Consiliului Superior al Magistraturii si a asociatiilor de magistrati pentru desemnarea unui magistrat care sa faca parte din comisia de inventariere. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader: Instanta a respins actiunea Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania privind arhiva serviciului secret SIPA

Ministrul Justitiei a anuntat pe contul sau de Facebook ca instanta de judecata a respins actiunea formulata de catre Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) privind anularea hotararii de guvern referitoare la arhiva SIPA.

Instanta a respins cererea UNJR de suspendare a hotararii de guvern privind comisia SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca instanta de judecata a respins cererea Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR) vizand suspendarea hotararii de guvern privind inventarierea arhivei SIPA si critica asociatiile de magistrati si Consiliul Superior al Magistraturii CSM) ca nu si-au desemnat un magistrat care sa faca parte din comisia de inventariere.

Tudorel Toader, despre arhiva SIPA: Instanta a respins actiunea UNJR privind anularea hotararii de guvern

Instanta de judecata a respins actiunea formulata de catre Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) privind anularea hotararii de guvern referitoare la arhiva SIPA, a scris,.

Klaus Iohannis, despre evaluarea activitatii Codrutei Kovesi: Sunt sigur ca ministrul Justitiei... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre raportul privind activitatea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Seful statului s-a declarat convins ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader se va anunta la.

Ministrul Justitiei anunta ca instanta a respins cererea UNJR de suspendare a hotararii de guvern privind comisia SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sambata, pe Facebook, ca instanta de judecata a respins cererea Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR) vizand suspendarea hotararii de guvern privind inventarierea arhivei SIPA si critica.

Ministrul Justitiei, ANUNT despre arhiva SIPA

Tudorel Toader a facut, sambata dimineata, noi dezvaluiri despre scandalul privind arhiva SIPA. Ministrul Justitiei a dezvaluit ca magistratii au respins o actiune formulata in instanta de.

Presedintele Iohannis, despre o posibila intrevedere cu ministrul Justitiei: Se va anunta la mine imediat ce va avea niste concluzii referitoare la sefa DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la baza militara de la Mihail Kogalniceanu, ca nu a avut nicio discutie cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, aratandu-se convins ca acesta ii va solicita o discutie cand va avea concluzii.

Ministrul Justitiei, despre membrii Comisiei SIPA carora nu le face publice numele: Nu sunt de interes public. ii veti intreba in fiecare zi ce au vazut

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca a fost constituita componenta Comisiei de inventariere a arhivei SIPA si a fost ales presedintele acesteia, dar nu a facut publice numele lor, invocand ca acestea nu sunt de interes public si ca este o masura de protectie.

Ministrul Justitiei: Comisia de inventariere a arhivei SIPA si-a inceput activitatea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat miercuri ca acea comisie de inventariere a arhivei SIPA si-a inceput activitatea. Ieri am constituit componenta comisiei prin ordin de ministru.

Ministrul Justitiei: Comisia de inventariere a arhivei SIPA si-a inceput activitatea (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat miercuri ca acea comisie de inventariere a arhivei SIPA si-a inceput activitatea. Ieri am constituit componenta comisiei prin ordin de ministru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )