Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis, despre evaluarea activitatii Codrutei Kovesi: Sunt sigur ca ministrul Justitiei... (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre evaluarea activitatii Codrutei Kovesi: Sunt sigur ca ministrul Justitiei... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre raportul privind activitatea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Seful statului s-a declarat convins ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader se va anunta la. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre alocarea a 2% pentru Aparare: Toti au promis ca vor face tot e necesar pentru a demara achizitiile, astept sa se intample

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca a discutat atat cu cabinetul Grindeanu cat si cu Guvernul condus de Mihai Tudose, si toti au promis ca vor face tot ce e necesar pentru a demara in timp utili achizitiile pentru Armata romana, pentru a se atinge bugetul de 2% din PIB.

Ce crede Klaus Iohannis despre activitatea DNA: Administratia Prezidentiala a facut ANUNTUL

Purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a dat asigurari marti, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Klaus Iohannis este multumit de activitatea.

Ce crede Klaus Iohannis despre activitatea DNA: Administratia Prezidentiala a facut ANUNTUL (VIDEO)

Purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a dat asigurari marti, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Klaus Iohannis este multumit de activitatea.

Gusa: Klaus Iohannis este un promotor influent al europenismului

Cozmin Gusa, consultant politic, a realizat o grila de analiza a patru presedinti romani, printre care si Klaus Iohannis, despre care spune ca ar putea aduce Romaniei o influenta internationala semnificativa, care sa vina la pachet cu mari beneficii economice.

Sunt sigur ca Toader imi va prezenta concluziile evaluarii Codrutei Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat sigur, astazi, de faptul ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se va anunta la el imediat ce va avea concluziile raportului privind activitatea Laurei Codruta Kovesi la conducerea DNA, seful statului exprimandu-si increderea ca aceasta verificare se va face intr-un mod profesionist si bine documentat.

Iohannis: Sunt sigur ca Toader imi va prezenta concluziile evaluarii Codrutei Kovesi. Verificarile trebuie facute profesionist

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat sigur, joi, de faptul ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se va anunta la el imediat ce va avea concluziile raportului privind activitatea Laurei Codruta Kovesi la conducerea DNA, seful statului exprimandu-si increderea ca aceasta verificare se va face intr-un mod profesionist si bine documentat.

Klaus Iohannis a refuzat sa comenteze absenta sefei DNA de la audierile Comisiei de anchetare a alegerilor prezidentiale din 2009

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la baza militara de la Mihail Kogalniceanu, a refuzat sa comenteze lipsa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi de la audierile din Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009.

Mircea Badea, in maiou la emisiune: Daca am maiou, seman cu Brad Pitt. Ce spune despre Klaus Iohannis

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a fost comparat cu actorul Tom Cruise, in Top Gun, in timpul vizitei sale la baza militara de la Mihai Kogalniceanu, unde a purtat o pereche de ochelari tip aviator, Mi.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa vizita la Baza Mihail Kogalniceanu: Ce spune presedintele despre colaborarea cu militarii americani(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat joi baza militara de la Mihail Kogalniceanu, unde s-a intalnit cu presedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Petr Pavel. La sfarsitul.

Presedintele Iohannis, despre o posibila intrevedere cu ministrul Justitiei: Se va anunta la mine imediat ce va avea niste concluzii referitoare la sefa DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la baza militara de la Mihail Kogalniceanu, ca nu a avut nicio discutie cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, aratandu-se convins ca acesta ii va solicita o discutie cand va avea concluzii.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )