Libnet.ro
UNICEF

16:01

Ministrul Justitiei, raspuns la acuzatiile lui Klaus Iohannis: Nu toata lumea cunoaste normele de tehnica legislativa

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei, raspuns la acuzatiile lui Klaus Iohannis: Nu toata lumea cunoaste normele de tehnica legislativa

Ministrul Justitiei a raspuns la acuzatiile presedintelui Klaus Iohannis cu privire la proiectul de modificare a legilor justitiei. Iohannis declarase ca ministrul a pus in scena o procedura viciata. continuă pe Antena3

Like-uri si prietenie la tot cartierul! Ministrul Justitiei, lectii despre Facebook in plina conferinta despre Kovesi si justitie. Reactia vehementa a lui Banciu (VIDEO)

Facebook inainte de toate! Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a socat pe toata lumea cand in plina conferinta de presa in care jurnalistii asteptau sa anunte decizii importante.

Klaus Iohannis despre Tariceanu: Cateodata se creeaza impresia ca e putin obsedat, ori persoane obsedate nu fac bine politicii. Are declaratii ciudate de cand procurorii l-au deferit justitiei

Declaratiile facute de catre Calin Popescu Tariceanu de la o vreme in coace . ) au devenit tot mai ciudate, a declarat joi presedintele tarii Klaus Iohannis. Cateodata se creeaza impresia ca e putin obsedat, ori persoane obsedate nu fac bine politicii. Au aparut de cand procurorii l-au deferit justitiei pe acest domn, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis despre Tariceanu: Cateodata se creeaza impresia ca e putin obsedat, or persoane obsedate nu fac bine politicii. Are declaratii ciudate de cand procurorii l-au deferit justitiei

Declaratiile facute de catre Calin Popescu Tariceanu de la o vreme in coace . ) au devenit tot mai ciudate, a declarat joi presedintele tarii Klaus Iohannis. Cateodata se creeaza impresia ca e putin obsedat, ori persoane obsedate nu fac bine politicii. Au aparut de cand procurorii l-au deferit justitiei pe acest domn, a spus Iohannis.

Igor Dodon il invita pe Klaus Iohannis in vizita oficiala in Republica Moldova si vorbeste despre asperitatile si dificultatile din relatiile intre state

Presedintele pro-rus al Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul ambasadorului roman la Chisinau, o invitatie oficiala pentru a vizita Moldova, potrivit unei postari pe Facebook. Am toata convingerea ca numai prin discutii repetate pot fi depasite asperitatile si dificultatile care mai apar in relatiile dintre state sau dintre institutii, a scris Dodon.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Guvernul ar putea da o hotarare prin care trei foste unitati militare sa fie transformate in penitenciar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, marti, ca Guvernul ar putea emite in sedinta de miercuri o hotarare prin care trei foste unitati militare apropiate sa fie transferate la Ministerul Justitiei pentru a fi transformate intr-un penitenciar cu regim semideschis, potrivit Agerpres.

Tariceanu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Sunteti rezultatul fortelor oculte

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a publicat o scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis, ca urmare a atacurilor pe care le-a lansat joi presedintele la adresa acestuia. incep prin a ex.

Klaus Iohannis, despre Calin Popescu Tariceanu: A devenit din ce in ce mai ciudat. Cateodata se creaza impresia ca este putin obsedat

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre afirmatiile facute de Calin Popescu Tariceanu, privind existenta unui stat paralel si spune ca seful Senatului este putin obsedat de.

Klaus Iohannis spune ca nu va merge la Palatul Victoria cand se vor discuta modificarile fiscale:Presedintele nu are atributii in economie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Palatul Cotroceni, ca nu va merge la sedinta de guvern i care se va discuta modificarea Codului Fiscal pentru ca seful statului nu are atributii in domeniul economic.

Klaus Iohannis, despre Inspectia Judiciara: Ar trebui sa ramana acolo unde este si acum

Presedintele Klaus Iohannis crede ca Inspectia Judiciara ar trebui sa ramana acolo unde este in prezent, la Consiliul Superior al Magistraturii. Presedintele a subliniat ca aceasta este opinia.

Klaus Iohannis, declaratie de presa: Marea revolutie fiscala a Guvernului aduce trei lei in plus la salariu

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Presedintele a venit cu noi critici la adresa Guvernului si a facut un calcul care arata cat vor creste,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )