Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul Justitiei s-a intalnit cu reprezentantii angajatilor din penitenciare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Justitiei s-a intalnit cu reprezentantii angajatilor din penitenciare

Reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) au participat, astazi, la o intalnire cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se arata intr-un comunicat al FSANP, dat publicitati astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Lider de sindicat: Tudorel Toader va dispune de urgenta dotarea angajatilor din penitenciare cu bodycam-uri (camere video personale)

Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP), a precizat vineri ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va dispune de urgenta dotarea angajatilor din penitenciare cu bodycam-uri, care vor ajuta in normalizarea relatiei cu detinutul, informeaza Agerpres.

Sindicatele din penitenciare au discutat cu ministrul Justitiei

Reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) au discutat vineri cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre revendicarile angajatilor din penitenciare.

Noi proteste in Bucuresti! Sindicatele din penitenciare merg la Ministerul Justitiei pentru a cere conditii mai bune de lucru

Angajatii din penitenciare protesteaza vineri, incepand cu ora 10:00, in fata Ministerului Justitiei, acestia reclamand conditiile de lucru improprii, deficitul de personal si neplata orelor.

Ministrul Justitiei a decis soarta Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit la Exces de putere despre dezbaterile din Parlamentul European, acolo unde s-a discutat in aceasta saptamana despre legile justitiei din Romania si despre.

Ministrul Justitiei intarzie decizia in cazul lui Kovesi. Cand anunta Tudorel Toader soarta sefei DNA

Mai sunt cateva zile pana cand aflam daca Laura Codruta Kovesi mai conduce Directia Nationala Anticoruptie. Anuntul a fost facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care spune ca va lua in.

Ministrul Justitiei: inalta Curte de Casatie si Justitie NU este abilitata sa solicite avizul Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, ca inalta Curte de Casatie si Justitie trebuie sa stie ca nu este abilitata de a cere avizul Comisiei de la Venetia pe cele trei legi ale justitiei.

Ministrul Justitiei este ferm convins ca exista dezinformari la UE, privind situatia din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a declarat convins marti, la Strasbourg, ca exista dezinfor.

Ce se intampla cu salariile angajatilor din IT. Anunt de ultima ora al premierului Dancila

Guvernul va aproba joi, prin OUG, o serie de masuri pentru mentinerea venitului lunar net cel putin la nivelul lunii decembrie 2017 in cazul angajatilor din IT, cercetare-dezvoltare si inovare, sezonieri,.

FSLI: Atragem atentia Guvernului ca nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari. Lipsa dialogului ne va determina sa declansam proteste

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant a inaintat premierului Viorica Dancila, ministrului Educatiei, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de invatamant romanesc, in special cele care vizeaza salarizarea personalului. Atragem atentia Guvernului ca nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari si ca lipsa dialogului social pentru rezolvarea acestora ne va determina sa declansam protestele in perioada urmatoare, arata FSLI, intr-un comunicat.

Nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) anunta, astazi, ca a inaintat premierului Viorica Dancila, precum si ministrului Educatiei, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de invatamant romanesc, in special cele care vizeaza salarizarea personalului, atragand atentia Guvernului ca nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari si ca lipsa dialogului social pentru rezolvarea acestora ii determina sa declanseze protestele in perioada urmatoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )