Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sindicatele din penitenciare au discutat cu ministrul Justitiei

Adevărul Adevărul,
Sindicatele din penitenciare au discutat cu ministrul Justitiei

Reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) au discutat vineri cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre revendicarile angajatilor din penitenciare. continuă pe Adevărul

Noi proteste in Bucuresti! Sindicatele din penitenciare merg la Ministerul Justitiei pentru a cere conditii mai bune de lucru

Angajatii din penitenciare protesteaza vineri, incepand cu ora 10:00, in fata Ministerului Justitiei, acestia reclamand conditiile de lucru improprii, deficitul de personal si neplata orelor.

Ministrul Justitiei s-a intalnit cu reprezentantii angajatilor din penitenciare

Reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) au participat, astazi, la o intalnire cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se arata intr-un comunicat al FSANP, dat publicitati astazi.

Lider de sindicat: Tudorel Toader va dispune de urgenta dotarea angajatilor din penitenciare cu bodycam-uri (camere video personale)

Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP), a precizat vineri ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va dispune de urgenta dotarea angajatilor din penitenciare cu bodycam-uri, care vor ajuta in normalizarea relatiei cu detinutul, informeaza Agerpres.

Ministrul Justitiei a decis soarta Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit la Exces de putere despre dezbaterile din Parlamentul European, acolo unde s-a discutat in aceasta saptamana despre legile justitiei din Romania si despre.

Ministrul Justitiei intarzie decizia in cazul lui Kovesi. Cand anunta Tudorel Toader soarta sefei DNA

Mai sunt cateva zile pana cand aflam daca Laura Codruta Kovesi mai conduce Directia Nationala Anticoruptie. Anuntul a fost facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care spune ca va lua in.

Ministrul Justitiei: inalta Curte de Casatie si Justitie NU este abilitata sa solicite avizul Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, ca inalta Curte de Casatie si Justitie trebuie sa stie ca nu este abilitata de a cere avizul Comisiei de la Venetia pe cele trei legi ale justitiei.

Ministrul Justitiei este ferm convins ca exista dezinformari la UE, privind situatia din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a declarat convins marti, la Strasbourg, ca exista dezinfor.

Ce masuri a luat Ministerul Justitiei pentru dezvoltarea sistemului penitenciar

Dupa ce sindicatele din Penitenciare au venit, vineri, la Ministerul Justitiei cu o lista de revendicari, amenintand cu proteste, ministrul Tudorel Toader a anuntat pe Facebook ce masuri au fost luate in perioada februarie-decembrie 2017 pentru dezvoltarea sistemului penitenciar.

Sindicatele din invatamant ameninta cu proteste in perioada urmatoare. Lista nemultumirilor

Membrii Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) sunt de parere ca Executivul de la Bucuresti are restante in fata angajatilor din educatie, motiv pentru care au in plan declansarea de protest.

Sindicatele din invatamant ameninta cu GREVA GENERALA! Unii angajati aduc BANI DE ACASA pentru a plati contributiile sociale

Federatia Sindicatelor din invatamant ameninta chiar cu greva generala daca nu vor fi rezolvate inechitatile salariale din sistem. Sindicalistii mai cer o grila care sa stabileasca salariile de baza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2169 seconds )