Libnet.ro
UNICEF

15:00

Marcel Vela neaga presupusul scandal cu presedintele Iohannis privind decizia impartirii luminii de Paste

Antena3 Antena3,
Marcel Vela neaga presupusul scandal cu presedintele Iohannis privind decizia impartirii luminii de Paste

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a negat la Antena 3 scandalul cu presedintele Klaus Iohannis, despre care vorbesc surse politice, izbucnit dupa ce ministrul a anuntat ca politistii vor imparti lumina de Paste. continuă pe Antena3

Scandal intre Iohannis si Marcel Vela, dupa ce ministrul a anuntat ca politistii vor imparti lumina de Paste

Potrivit unor surse politice citate de Antena 3, un scandal urias a izbucnit intre presedintele Klaus Iohannis si ministrul Marcel Vela, dupa ce acesta din urma a anuntat ca politistii vor imparti lumina de Paste.

Balbele autoritatilor in cazul restrictiilor de Paste, reparate doar de demisia lui Marcel Vela de la sefia Internelor

In contextul in care Romania inregistreaza peste 7. 000 de cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus, presedintele Iohannis s-a opus direct masurilor de relaxare cu ocazia Sarbatorilor de Paste, in conflict direct cu ministrul afacerilor interne, Marcel Vela. Comentatorii politici sustin ca acesta trebuie sa plateasca cu o demisie, oricat de complicata acum, pentru faptul de a fi abdicat de la scopul principal, stoparea raspandirii acestui virus.

Marcel Vela face lumina in scandalul cu Iohannis, dupa acordul MAI-BOR: Pastile si Sfanta Lumina, primite fara a iesi in strada

Marcel Vela sustine o declaratie de prespe tema acordului MAI - BOR. Ministrul de Interne a declarat ca Slujba de inviere se va face fara credinciosi.

VIDEO Marcel Vela, un pas inapoi: Acordul MAI-BOR a fost modificat - Slujbele de Paste, oficiate fara participarea credinciosilor Oamenii vor primi primi painea sfintita si Lumina din pragul casei ori de la fereastra

Acordul incheiat de Ministerul de Interne cu Biserica Ortodoxa a fost modificat, astfel ca oamenii nu vor putea lua parte la slujbe nici in incinta, nici in afara bisericilor, painea sfintita va fi impartita de voluntari ai bisericii, ci nu de politisti, asa cum era initial, in timp ce Lumina va fi distribuita in noaptea de inviere tot de clerici si voluntari in pragul casei sau la fereastra, fara ca oamenii sa iasa in strada. Anuntul a fost facut miercuri seara de catre ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa ce acordul initial a starnit controverse in spatiul public, inclusiv seful statului cerand revenirea asupra acestuia.

Marcel Vela, acuzatii grave: Primari din alte partide pregateau diversiuni gen 10 august de Pasti. Starneau credinciosii sa asalteze bisericile

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca Guvernul din care face parte avea informatii ca primari PSD pregateau diversiuni gen 10 august de Pasti, acesta fiind unul dintre motivele pentru decizia privind incheierea acordului intre MAI si BOR.

Ministrul Marcel Vela anunta noi proceduri pentru noaptea de inviere: Credinciosii vor primi Lumina din pragul casei sau de la fereastra, fara a iesi in strada (VIDEO)

Ministrul Internelor Marcel Vela a facut noi precizari cu privire la modalitatea in care credinciosii vor primi Lumina Sfanta in noaptea de inviere. Am urmarit discutiile din spatiul public si ingrijor.

Marcel Vela, noi declaratii de presa pe tema acordului MAI - BOR

Marcel Vela sustine declaratii de presa, miercuri seara, pe tema acordului MAI - BOR.

Andronic: Lui Marcel Vela i s-a cerut demisia si a refuzat sa si-o dea

Jurnalistul Dan Andronic a afirmat, miercuri, la Antena 3 ca ministrului de Interne, Marcel Vela, i-a fost ceruta demisia, dupa scandalul declansat de acordul dintre MAI si BOR.

Si UDMR cere demisia ministrului Marcel Vela pentru acordul MAI-BOR

Dupa USR, si UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela. Reprezentantii formatiunii susti.

USR cere demisia lui Marcel Vela: Cu cat se va petrece mai repede, cu atat mai bine

Reprezentantii USR spun ca este necesara demisia ministrului de Interne, Marcel Vela.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )