Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministrul Marcel Vela, BILANT la o luna de mandat: Am desecretizat Dosarul 10 August. Cine isi permite sa tergiverseze, iSI RISCA PROPRIA CARIERA

B1 B1,
Ministrul Marcel Vela, BILANT la o luna de mandat: Am desecretizat Dosarul 10 August. Cine isi permite sa tergiverseze, iSI RISCA PROPRIA CARIERA

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si-a facut, joi, bilantul primei luni de mandat. Vela a spus ca printre obictivele atinse a fost desecretizarea Dosarului 10 August. Un alt obiectiv major pe care mi. continuă pe B1

VIDEO Marcel Vela, dupa ce Jandarmeria Bucuresti nu a desecretizat convorbirile de la mitingul din 10 august: Astept pana maine Cine isi permite sa tergiverseze isi risca propria cariera

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a dat termen pana maine Jandarmeriei Bucuresti pentru a desecretiza convorbirile din ziua mitingului din 10 august 2018 avertizand ca cine isi permite tergiversari in acest dosar isi risca propria cariera.

Traian Berbeceanu devine seful de cabinet al ministrului de Interne! Ce a anuntat Marcel Vela

Traian Berbeceanu va fi numit seful de cabinet al ministrului de Interne. Anuntul a fost fost facut de ministrul Marcel Vela, in cadrul unei conferinte de presa. Recent, mai multi procurori au cerut in instanta interzicerea publicarii scartii scrise de Berbeceanu, Radiografia unei marsavii judiciare. Traian Berbeceanu este noul sef de cabinet al ministrului de .

Marcel Vela: Vom propune o masura legislativa pentru infiintarea unei structuri specializate in disparitii de persoane

Ministerul Afacerilor Interne va propune o masura legislativa pentru infiintarea unei structuri specializate in disparitii de persoane, a declarat, joi, ministrul Marcel Vela, anunta Agerpres. Update: Ministerul Afacerilor Interne MAI) a lansat in dezbatere publica, joi, proiectul Legii privind cautarea persoanelor disparute, care prevede, printre altele, constituirea, in cadrul Politiei Romane, a unei structuri specializate care se va numi Unitatea centrala pentru persoane disparute.

Marcel Vela sustine ca Jandarmeria a primit jumatate din bugetul MAI, in 2018

Ministrul Marcel Vela a anuntat ca a observat ca, in ultimii ani, Jandarmeria a primit mult mai multe fonduri decat Politia Romana, chiar daca cea din urma structura are efective de doua ori mai multe. Anul trecut, Jandarmeria a primit 105 milioane lei, adica aproape jumatate din bugetul MAI.

Ministrul Afacerilor Interne critica Jandarmeria Bucuresti pentru faptul ca nu a desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018. Avertismentul transmis de Marcel Vela (VIDEO)

Unitatile de jandarmi din Craiova, Constanta si Ploiesti au desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018, dar cea din Bucuresti nu, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, in timpu.

Marcel Vela solicita actiuni de fluidizare a traficului in Bucuresti: Aici am in plan o intalnire cu consilierii generali si cu primarul Capitalei (VIDEO)

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a anuntat, joi, in cadrul unei conferinte de presa in care si-a prezentat bilantul primei luni de mandat, ca a cerut Politiei Rutiere actiuni de fluidizare a traficului in Ca.

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Am cerut masuri de fluidizare a traficului din Bucuresti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat joi ca a cerut Politiei Rutiere actiuni de fluidizare a traficului din Bucuresti, in parteneriat cu toate autoritatile care au competenta in domeniu, astfel incat cetatenii sa circule in siguranta si sa petreaca mai putin timp in trafic.

Marcel Vela: Va fi o curatenie juridica si de specialitate in MAI. Aveti putintica rabdare (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunta ca va incepe o curatenie in cadrul MAI, mai multi politisti care au legaturi cu structuri infractionale urmand a fi chemati la audieri. Va fi o.

Marcel Vela: Prefectul de Caras-Severin era pe lista de a fi schimbat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a precizat joi ca prefectul de Caras-Severin, Matei Lupu,.

Prima reactie a lui Traian Berbeceanu, dupa ce Marcel Vela l-a propus pentru postul de consilier al Ministrului de Interne

Traian Berbeceanu este cunoscut pentru iesirile sale publice in care combatea coruptia si care, in 2016, fiind sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate din judetul Alba, a fost achitat pentru mai multe infractiuni. Prima reactie a lui Traian Berbeceanu, dupa ce Marcel Vela l-a propus pentru postul de consilier al Ministrului de Interne .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )