Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ministrul mediului, la Antena 3: Cu greu am putut sa privesc imaginile cu ursul din Harghita

Antena3 Antena3,
Ministrul mediului, la Antena 3: Cu greu am putut sa privesc imaginile cu ursul din Harghita

Ministrul mediului, Costel Alexe, a explicat, luni, la Antena 3, cum trebuia sa se procedeze in cazul ursului ranit din Harghita care a agonizat ore intregi la marginea unei sosele. Trebuie sa recunoastem ca. continuă pe Antena3

Ministrul Mediului reactioneaza in scandalul ursului lasat sa agonizeze in Harghita: E inuman! Legislatia e foarte clara

Ministrul Mediului a intervenit, in exclusivitatea, la Antena 3,in scandalul ursului care agonizeaza de zeci de ore in Harghita. Costel Alexe sustine ca e inuman ce s-a intmplat, iar birocratia si.

Ministrul Mediului, despre cazul ursului lasat sa agonizeze: Autoritatile locale aveau cadrul legal pentru a actiona rapid. Rezonez cu opinia publica, ce a fost oripilata de acest comportament inuman (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, a declarat ca autoritatile din Harghita nu ar fi trebuit sa ceara si sa astepte avizul ministerului pentru recoltarea ursului ranit, deoarece legea.

Ministrul Mediului: Cat de cinic si inuman poti fi sa asisti la agonia unui animal ranit? Autoritatile locale aveau cadru legal de a interveni de sambata seara

Ministrul Mediului, Costel Alexe, sustine ca autoritatile locale aveau cadru legal pentru a interveni inca de sambata seara in cazul ursului ranit care a agonizat 18 ore pe o sosea din Harghita.

Ministrul Mediului promite masuri imediate pentru protectia ursilor si combaterea taierilor ilegale de paduri

Ministrul Mediului, Costel Alexe, s-a intalnit vineri, 15 noiembrie, cu reprezentantii Agent Green si a facut mai multe promisiuni concrete in privinta gestionarii sustenabile a padurilor si ursului brun.

Ministrul Mediului trimite Corpul de Control in Prahova in cazul fumului toxic care omoara. Peste 10 tone de deseuri medicale sunt arse in conditii improprii (VIDEO)

Ministrul Mediului va trimite Corpul de Control in localitatea prahoveana Brazi, dupa ce locuitorii au acuzat ca viata le este pusa in pericol din cauza unei fabrici unde se incinereaza deseuri medicale.

Ministrul Mediului, despre cazul ursului lasat sa agonizeze in Harghita: Toti cei care au gresit in acest caz trebuie sa plateasca

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, s-a declararevoltat de modul in care autoritatile publice locale au pasat responsabilitatea de la unul la celalalt in cazul ursului ranit sambata se.

Urs lasat in agonie dupa ce a fost lovit si impuscat. Ce spune Ministrul Mediului

Un urs a fost puternic lovit de o masina, sambata seara, pe un drum de la marginea localitatii Praid care duce inspre Sovata. Animalul a fost lasat mult timp sa agonizeze pe sosea fara ca autoritatile sa intervina prompt pentru salvarea sa. Dupa impactul puternic pe care l-a avut in urma coliziunii cu un autovehicul, .

Ministrul Mediului, despre ursul ranit, abandonat pe sosea ore intregi: Este inuman sa lasi un animal sa agonizeze atat timp cat nimic din lege nu te impiedica sa intervii (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat duminica, in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul ursului care a fost lovit sambata seara de o masina pe un drum din Harghita, primii care ar fi trebuit sa.

Urs lovit de masina, lasat in AGONIE 18 ore - Ministrul Mediului a IZBUCNIT: E inuman

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat in cazul ursului ranit, lasat sa agonizeze pe un drum d.

Ministrul Mediului, despre ursul care agonizeaza pe marginea drumului: Este inuman. Atributia de interventie era a Jandarmeriei si a DSV

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, duminica, in cazul ursului ranit, lasat sa agonizeze pe un drum din Harghita, ca veterinarul din zona nu avea tranchilizant si a fost trimis un alt medic pentru a adormi ursul si sa-l ingrijeasca, insa atributia de interventie era a Jandarmeriei si a DSV, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )