Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministrul Mediului: Cel putin 60.000 de vouchere pentru programul RABLA in 2020

Antena3 Antena3,
Ministrul Mediului: Cel putin 60.000 de vouchere pentru programul RABLA in 2020

Vesti bune pentru romanii care vor sa isi cumpere o masina noua in 2020. Programul Rabla incepe in luna martie, iar anul acesta au fost alocati mai multi bani. Mai exact vo fi in jur de 60. 000 de vouchere pentru cei care vor sa scape de masina veche pentru a-si cumpara una noua. continuă pe Antena3

TAXA AUTO 2020. Ce se intampla cu taxa auto in 2020. Ministrul Mediului, anunt de ultima ora pentru romani

Guvernul Orban nu va implementa in acest an nici o noua taxa auto pe masinile second-hand importate. Anuntul a fost facut de Ministrul Mediului, Costel Alexe, la Antena 3.

Ministrul Mediului: Doua camioane cu deseuri toxice, scoase de la Brazi pentru a fi duse la groapa de gunoi

Autoritatile au reusit sa blocheze descarcarea a doua camioane pline cu deseuri periculoase intr-un depozit ecologic de deseuri municipale din judetul Prahova, a declarat, vineri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe.

Ministrul Mediului, despre taxa auto: Nu cred ca in acest an vom avea o asemenea masura implementata

Costel Alexe, ministrul Mediului, a anuntat ca Guvernul nu va implementa in acest an o noua taxa auto pe masinile second-hand importate. O taxa pe astfel de masini a fost eliminata in 2007, dupa ce Comisia.

Fara taxa auto in 2020. Ministrul Mediului: O asemenea masura trebuie gandita bine si intoarsa pe toate fetele

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat sambata ca Guvernul nu va implementa in acest an o noua taxa auto pe masinile second-hand importate. Ministrul a mai precizat ca, saptamanal, i se semnaleaza sute de probleme de mediu.

Ministrul Mediului va efectua controlul promis la padurea Baneasa. Va verifica legalitatea taierilor

Ministrul Mediului va inspecta padurea Baneasa, impreuna de Corpul de control, pentru a verifica legalitatea taierilor. Inspectia fiind programata ca urmare a mai multor sesizari ale cetatenilor privind modul.

Ministrul Mediului, la Boldesti, unde au fost oprite doua camioane cu deseuri

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, merge astazi in Prahova, la Platforma de dese.

Ministrul Mediului merge in Padurea Baneasa, dupa reclamatiile privind taieri de arbori

Ministrul Mediului, Costel Alexe, merge astazi in Padurea Baneasa, in urma reclamatiilor privind taierile de arbori din zona. El a trimis acolo Corpul de control, urmand sa anunte rezultatele acestor verificari, relateaza News. ro.

Pedofilia din Biserica din Franta: Procurorii cer cel putin opt ani de inchisoare pentru fostul preot suspectat ca a abuzat 75 de copii

Procurorii au cerut vineri cel putin opt ani de inchisoare pentru fostul preot Bernard Preynat, judecat la trei decenii de la fapte pentru un caz de abuz sexual devenit simbol al complicitatii tacerii din Franta a Bisericii cu privire la pedofilie, relateaza AFP.

UPDATE Greva spontana la depourile CFR. in mai multe locuri din tara 1.400 de oameni au incetat lucrul pentru patru ore, cel putin 15 trenuri au fost anulate. Oamenii s-au intors la lucru in jurul orei 12

Joi dimineata a fost declansata o greva spontana de catre angajatii de la mai multe depouri ale CFR din tara, in mai multe orase precum Brasov, Arad, Ploiesti, Satu Mare, Cluj, Suceava sau Timisoara. Mai multe trenuri au fost anulate, unele surse spun ca ar fi vorba de cel putin 15, altele spun ca sunt 19, dar CFR Calatori NU a publicat lista. Angajatii Societatii Comerciale de Reparatii Locomotive CFR - SCRL Brasov au oprit inca de marti lucrul, pe motiv ca CFR Calatori incearca sa o falimenteze, prin preluarea etapizata a personalului. CFR Calatori nu a mai incheiat niciun contract de prestari servicii cu SCRL. UPDATE La 12. 40 ministerul Transporturilor a anuntat ca, in urma discutiilor, conflictul a fost stins si SCRL si-a reluat activitatea.

Siria: Raid aerian al fortelor guvernamentale soldat cu cel putin 15 morti

Cel putin 15 civili au murit miercuri in urma unui raid aerian al fortelor guvernamentale siriene asupra fortelor rebele din provincia Idlib, aflata in nord-vestul tarii, in pofida unui armistitiu mediat de Rusia si Turcia, informeaza Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )