Libnet.ro
UNICEF

01:05

Poluarea in marile orase din Italia: Ce masuri iau primariile

Hotnews Hotnews,
 Poluarea in marile orase din Italia: Ce masuri iau primariile

Pe 14 ianuarie, timp de 3 zile, primarul Romei, Virginia Raggi, a interzis circulatia autoturismelor poluante inclusiv cele alimentate cu diesel pana la Euro 6 inclusiv). Decizia a fost luata ca urmare a inregistrarii unui nivel alarmant de smog, inregistrat in primele zile ale lunii. De la inceputul anului, presa din Peninsula a tras un semnal de alarma cu privire la gradul de poluare din marile orase, cele mai afectate localitati fiind Roma, Milano, Torino si Bologna. continuă pe Hotnews

Business report: Cinci orase din Romania isi iau adio de la tramvaie noi. Guvernul a anulat licitatii de 120 milioane de euro; Cele mai cautate aptitudini in 2020. Ce calitati hard si soft vaneaza angajatorii

Electromobilitatea Companiile petroliere si de utilitati incearca sa preia controlul: isi fac propriile retele de incarcare a masinilor electrice. Mai mult de trei. Sectoarele cu scaderi salariale. Dintre domeniile in care angajatii nu doar ca nu s-au bucurat de bani in plus la salariu, dar au si pierdut din ei, se numara agricultura.

Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Anunt ingrijorator al ministrului Mediului. Alte 10 orase din Romania trebuie sa ia de urgenta masuri in legatura cu nivelul ridicat al poluarii. Altfel, riscam amenzi uriase din partea Uniunii Europene. Amenzile ar putea fi cuprinse intre 100. 000 si 400. 000 de euro pe zi.

Grup de investitii din Italia vrea sa cumpere Dinamo

Asociatia Dinamovisti pentru Dinamo anunta intentiile unui grup italian de investitii pentru formatia din Stefan cel Mare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )