Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ministrul Mediului despre vinieta Oxigen: inteleg, din discutiile din Capitala, ca e prost implementata

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Mediului despre vinieta Oxigen: inteleg, din discutiile din Capitala, ca e prost implementata

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, referitor la vinieta Oxigen, ca, din discutiile care au loc in Capitala, este un proiect prost implementat, dar ca este una dintre masurile ce ar putea reduce valorile poluarii din centrul orasului, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministrul Mediului merge in padurea Baneasa, alaturi de Corpul de control, pentru a verifica legalitatea taierilor. Alexe: Cred ca exploatarea e inceputa mai demult

Costel Alexe, ministrul Mediului, isi trimite Corpul de control marti in padurea Baneasa, pentru a verifica legalitatea taierilor de copaci semnalate acolo, si a precizat ca va merge acolo personal miercuri,.

Ministrul Mediului se duce sa cerceteze taierile din Padurea Baneasa VIDEO

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a afirmat luni ca taierile din Padurea Baneasa sunt conforme cu amenajamentul silvic si a anuntat ca miercuri va merge acolo.

in plin scandal privind poluarea din Capitala, ministrul Mediului o demite pe sefa Garzii de Mediu

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a anuntat pe pagina personala de Facebook, ca va transmite Guvernului propunerea de incetare a calitatii de comisar general al Garzii Nationale de Mediu GNM) a Gabrielei Dorojan.

Bulgaria: O regiune de langa Sofia, privata de apa curenta Ministrul Mediului a fost retinut

Ministrul bulgar al Mediului a fost pus sub acuzare si arestat preventiv pentru proasta gestionare a rezervelor de apa curenta intr-o regiune din apropiere de Sofia, unde locuitorii sunt afectati de o grava penurie de mai multe saptamani, a anuntat vineri parchetul, citat de AFP.

Ce spune ministrul Transporturilor despre Autostrada Sibiu-Pitesti: Guvernul PSD nu a raspuns solicitarilor Comisiei Europene

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat luni ca autostrada Sibiu - Pitesti se va realiza si ca va fi transmis un raspuns Comisiei Europene cu privire la clarificarile solicitate.

Ministrul Sanatatii, despre Cristina Topescu:Nu-mi vine sa cred ca s-a stins, singura si in tacere

Ministrul Sanatatii Victor Costache afirma despre jurnalista Cristina Topescu, care era membru in echipa de comunicare a minsiterului era un profesionist desavarsit.

Ministrul Energiei, despre schimbarea lui Sevil Shhaideh din Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom: O persoana cu abordari discutabile si care a facut parte dintr-o guvernare care a adus grave prejudicii economiei

Ministrul Energiei Virgil Popescu face precizari dupa aparitia informatiei potrivit careia a solicitat schimbarea lui Sevil Shhaideh din functia de membru in Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom. intr-o.

Ministrul Energiei, despre schimbarea lui Sevil Shhaideh din Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom: O persoana cu abordari discutabile si care a facut parte dintr-o guvernare care a adus grave prejudicii economiei

Ministrul Energiei Virgil Popescu face precizari dupa aparitia informatiei potrivit careia a solicitat schimbarea lui Sevil Shhaideh din functia de membru in Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom. intr-o.

Ministrul Economiei, despre demiterea lui Sevil Shhaideh de la OMV: E o persoana cu abordari discutabile. PSD a adus grave prejudicii economiei

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a informat sambata ca actionariatul roman al OMV Petrom nu trebuie sa-si permita mentinerea intr-o pozitie de conducere a unei persoane cu abordari discutabile, care a facut parte dintr-o guvernare care a adus mari prejudicii economiei romanesti.

Cresterea varstei de pensionare la 70 de ani, fake news al PSD. Ministrul Violeta Alexandru: Informatiile trebuie luate din surse oficiale (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a dezmintit zvonurile potrivit carora Guvernul Orban va creste varsta de pensionare la 70 de ani, si le-a catalogat drept fake news al PSD. Cu toate acestea, in toata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )