Libnet.ro
UNICEF

11:01

Ministrul Mediului merge in padurea Baneasa, alaturi de Corpul de control, pentru a verifica legalitatea taierilor. Alexe: Cred ca exploatarea e inceputa mai demult

B1 B1,
Ministrul Mediului merge in padurea Baneasa, alaturi de Corpul de control, pentru a verifica legalitatea taierilor. Alexe: Cred ca exploatarea e inceputa mai demult

Costel Alexe, ministrul Mediului, isi trimite Corpul de control marti in padurea Baneasa, pentru a verifica legalitatea taierilor de copaci semnalate acolo, si a precizat ca va merge acolo personal miercuri,. continuă pe B1

Ministrul Mediului se duce sa cerceteze taierile din Padurea Baneasa VIDEO

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a afirmat luni ca taierile din Padurea Baneasa sunt conforme cu amenajamentul silvic si a anuntat ca miercuri va merge acolo.

Zeci de arbori din Padurea Baneasa au fost pusi la pamant de la inceputul anului

Zeci de arbori din Padurea Baneasa au fost pusi la pamant de la inceputul anului, actiunea fiind surprinsa in mai multe poze si filmulete postate pe retelele de socializare. Pe panourile amplasate in padure se arata ca este vorba despre o exploatare forestiera facuta de Ocolul Silvic Bucuresti, in baza unei autorizatii emise pe 16 decembrie 2019, pe o suprafata de 24,4 ha. Potrivit panoului urmeaza sa fie exploatata o cantitate de 576 mc de lemn, lucrarile fiind de raritura, adica de intretinere. Un alt panou arata lucrari de exploatare pe o suprafata de circa 14 hectare, cu un volum de 17 mc.

Ministrul Mediului despre vinieta Oxigen: inteleg, din discutiile din Capitala, ca e prost implementata

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, referitor la vinieta Oxigen, ca, din discutiile care au loc in Capitala, este un proiect prost implementat, dar ca este una dintre masurile ce ar putea reduce valorile poluarii din centrul orasului, potrivit Mediafax.

in plin scandal privind poluarea din Capitala, ministrul Mediului o demite pe sefa Garzii de Mediu

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a anuntat pe pagina personala de Facebook, ca va transmite Guvernului propunerea de incetare a calitatii de comisar general al Garzii Nationale de Mediu GNM) a Gabrielei Dorojan.

Bulgaria: O regiune de langa Sofia, privata de apa curenta Ministrul Mediului a fost retinut

Ministrul bulgar al Mediului a fost pus sub acuzare si arestat preventiv pentru proasta gestionare a rezervelor de apa curenta intr-o regiune din apropiere de Sofia, unde locuitorii sunt afectati de o grava penurie de mai multe saptamani, a anuntat vineri parchetul, citat de AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )