Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Mihnea Costoiu discuta despre cum se va schimba mediul universitar la Adevarul Live, de la ora 16.00

Adevărul Adevărul,
Ministrul Mihnea Costoiu discuta despre cum se va schimba mediul universitar la Adevarul Live, de la ora 16.00

Despre schimbarile pe care le pregateste ministerul in ceea ce priveste invatamantul superior si ce-i asteapta pe actualii si viitorii studenti vom discuta astazi, la Adevarul Live, de la ora 16. 00, alaturi de ministrul pentru invatamant Superior,Cercetare si Transfer Tehnologic, Mihnea Costoiu. continuă pe Adevărul

Ministrul Mihnea Costoiu discuta despre cum se va schimba mediul universitar la Adevarul Live. Angajabilitatea, criteriu de evaluare pentru facultati

Despre schimbarile pe care le pregateste ministerul in ceea ce priveste invatamantul superior si ce-i asteapta pe actualii si viitorii studenti vom discuta astazi, la Adevarul Live, de la ora 16. 00, alaturi de ministrul pentru invatamant Superior,Cercetare si Transfer Tehnologic, Mihnea Costoiu.

VIDEO Ministrul Mihnea Costoiu a discutat despre cum se va schimba mediul universitar, la Adevarul Live

Despre schimbarile pe care le pregateste ministerul in ceea ce priveste invatamantul superior si ce-i asteapta pe actualii si viitorii studenti au discutat astazi, la Adevarul Live, de la ora 16. 00, alaturi de ministrul pentru invatamant Superior,Cercetare si Transfer Tehnologic, Mihnea Costoiu.

An universitar 2013-2014 Ministrul Mihnea Costoiu: Continuam curatenia in universitati. Trebuie reduse masiv specializarile de licenta

Ministrul delegat pentru Invatamant Superior Mihnea Costoiu spune ca in anul universitar 2013-2014 va continua curatenia in institutiile de invatamant superior, fiind necesara reducerea masiva a specializarilor de licenta, iar sportul va fi conditie la autorizarea si acreditarea programelor de studii, informeaza Mediafax.

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Invatamant Superior: Numarul studentilor la universitatile publice a crescut cu aproximativ 10% fata de anul trecut

Numarul studentilor la universitatile publice a crescut cu circa 10% fata de anul trecut, potrivit primelor estimari, a declarat pentru Agerpres ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare si Transfer Tehnologic, Mihnea Costoiu. Acum piata se reaseaza. Universitatile bune performeaza, a sustinut ministrul.

Sefii de pe Wall Street se vor intalni cu Barack Obama pentru a discuta despre bugetul SUA

Directorii marilor banci de pe Wall Street, inclusiv Goldman Sachs si JPMorgan, se vor intalni miercuri cu presedintele SUA, Barack Obama, pentru a discuta despre impasul negocierilor din Congres privind bugetul federal si despre cresterea limitei de indatorare a Statelor Unite, potrivit Bloomberg.

Sefii de pe Wall Street se vor intalni cu Obama pentru a discuta despre buget si indatorare.

Directorii marilor banci de pe Wall Street, inclusiv Goldman Sachs si JPMorgan, se vor intalni miercuri cu presedintele SUA, Barack Obama, pentru a discuta despre impasul negocierilor din Congres privind bugetul federal si despre cresterea limitei de indatorare a Statelor Unite, transmite Mediafax. Casa Alba a ordonat o oprire partiala a activitatii agentiilor federale americane, luni, cu putin timp inainte de miezul noptii 07:00 ora Romaniei), Congresul nereusind sa voteze un buget inaintea .

Schimbare MASIVA in universitati. Ce vrea ministrul pentru invatamant superior.

Ministrul Mihnea Costoiu spune ca in anul universitar 2013-2014 va continua curatenia in institutiile de invatamant superior, fiind necesara reducerea masiva a specializarilor de licenta, iar sportul va fi conditie la autorizarea si acreditarea programelor de studii, transmite Mediafax. Potrivit lui Costoiu, analiza atenta a tuturor specializarilor de licenta si de master pe care le deruleaza universitatile va continua impreuna cu Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )