Libnet.ro
UNICEF

01:05

MINISTRUL MUNCII: Din ianuarie, alocatia pentru copii va fi 214 lei pe luna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL MUNCII: Din ianuarie, alocatia pentru copii va fi 214 lei pe luna

Alocatiile pentru copii vor creste cu 20% din 1 ianuarie, astfel ca alocatia pentru copiii cu varste intre 2 si 18 ani va creste la suma de 214 lei pe luna, a transmis, astazi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Turcan: Din ianuarie, alocatia pentru copii va fi 214 lei pe luna

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat pe retelele de socializare ca alocatiile pentru copii vor creste cu 20% din 1 ianuarie, astfel ca alocatia pentru copiii cu varste intre 2 si 18 ani va creste la.

MINISTRUL MUNCII: HG pentru majorarea salariului minim brut la 2.300 de lei va fi adoptata miercuri

Hotararea de Guvern prin care salariul minim brut pe economie va fi majorat anul viitor de la 2. 230 de lei la 2. 300 de lei va fi adoptata in sedinta de Guvern de miercuri, a anuntat, astazi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, pe Facebook.

Cand se vor plati pensiile in 2021. Calendarul a fost stabilit de ministrul Muncii impreuna cu CNPP

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a stabilit impreuna cu reprezentantii institutiilor implicate in plata la domiciliu a pensiilor calendarul achitarii drepturilor aferente lunii ianuarie 2021.

Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani: cat vor lua din ianuarie

Luni dupa incheierea discutiilor in cadrul Consiliului National Tripartit, presedintele Consiliului National al IMM-urilor a anuntat ca Guvernul a incheiat negocierile cu patronatele si sindicatele pe tema cresterii salariului minim de la 1 ianuarie. Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani in aceasta dimineata, Florin Jianu a anuntat cresterea salariului minim cu 3% si .

Cod Rutier 2021. Ce se intampla cu amenzile din ianuarie. Veste importanta pentru toti soferii

Presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), Florin Jianu a declarat ca premierul Florin Citu a fost de acord cu inghetarea punctului de amenda la 145 de lei pentru anul 2021. Ce se intampla cu amenzile din ianuarie in contextul in care salariul minim pe economie creste de la 1 .

ANRE s-a trezit abia cu o zi inainte de finalul anului Recomanda consumatorilor de energie sa incheie contracte pe piata libera pentru a nu plati facturi mai mari din ianuarie

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) face cu o zi inainte de finalul anului ceea ce ar fi trebuit sa inceapa cu mai mult timp inainte. Anunta printr-un comunicat de presa ca peste o zi, piata energiei se liberalizeaza complet, iar consumatorii casnici ar trebui sa incheie contracte in regim concurential, daca nu vor sa plateasca facturi mai mari din ianuarie. ANRE transmite aceasta recomandare dupa trei zile de la izbucnirea scandalului privind facturile la energie.

Ministrul Muncii a anuntat cum se vor achita pensiile in 2021. Turcan:Sa nu existe intarzieri

Ministerul Muncii anunta ca, in anul 2021, pensiile vor fi achitate la domiciliu catre beneficiari in intervalul 1-15 al fiecarei luni. Ministrul Raluca Turcan afirma ca a cerut institutiilor implicate sa faca toate eforturile pentru a nu exista intarzieri in prima luna a anului viitor.

Accesul in tribune ar putea fi permis din ianuarie

Eduard Novak, noul ministru al Tineretului si Sportului a marturisit intr-un interviu pentru Digi24 ca spera ca suporterii sa fie prezenti in tribune din luna ianuarie, potrivit Observatorului Prahovean.

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, despre OUG pentru amanarea intrarii in vigoare a completelor de 3 judecatori: S-ar fi ajuns la blocaje inacceptabile in instantele de apeluri

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a oferit joi, in cadrul unei conferinte de presa, informatii suplimentare despre Ordonanta adoptata in ultima sedinta de Guvern prin care se amana intrarea in vigoare a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )