Libnet.ro
UNICEF

06:00

Pensie URIASA pentru cei care au LUCRAT cel putin un AN in strainatate

B1 B1,
Pensie URIASA pentru cei care au LUCRAT cel putin un AN in strainatate

Veste buna pentru cei care au lucrat cu acte in regula cel putin un an in strainatate, pot sa solicite pensie de la statul respectiv pentru perioada lucrata. Acest lucru este valabil numai daca indeplinesc. continuă pe B1

Atentie! Anunt important pentru romanii care au lucrat cel putin trei ani in statele Uniunii Europene

Legislatia Romaniei este atat de stufoasa incat majoritatea romanilor nici nu au idee de drepturile pe care le au si de care pot profita din plin. Unul dintre ele se refera la persoanele care au lucrat pentru ce.

PENSIE 2018. Decizie esentiala pentru cei care ies la PENSIE 2018

PENSIE 2018 Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, vineri, ca solicita Avocatului Poporului sa conteste la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ultima OUG adoptata joi de Guvern,.

Legea privind Holocaustul a intrat in vigoare in Polonia. Pedepse dure pentru cei care vorbesc despre complicitatile cu Germania nazista

Presedintele polonez Andrzej Duda a promulgat marti contestata lege privind Holocaustul, menita sa apere imaginea tarii si care a provocat tensiuni cu Israelul, SUA si Ucraina, transmite AFP. Legea impune.

OFICIAL: Amenzi URIASE pentru cei care nu SCAPA de AMBROZIA din curte

Proiectul de lege privind combaterea ambroziei a fost adoptat de deputati cu 264 de voturi si o abtinere. Ambrozia este considerata cea mai alegergena planta din tara noastra. Amenzile pentru incalcarea.

Ai lucrat un an in strainatate, primesti o pensie uriasa

Cei care au lucrat cel putin un an peste granita cu acte in regula pot sa solicite pensie de la statul respectiv pentru perioada lucrata, daca indeplinesc toate conditiile de pensionare din tara respectiva s.

Scenariu socant facut de specialisti pentru romanii care au credite in lei

Scenariu socant facut de specialisti pentru romanii care au credite in lei. Dobanda cheie si ROBOR vor creste din luna in luna si vor ajunge la 5% anul acesta. Vesti proaste sunt si pentru cei care.

Acesta este orasul in care folosirea smartphone-urilor este strict interzisa. Cei care nu respecta aceasta regula risca sa ajunga la inchisoare

In zilele de astazi, majoritatea oamenilor din lume detin cel putin un smartphone si au posibilitatea de a se folosi de conexiuni Wi-Fi sau Bluetooth. Totusi, exista un loc in care aceste dispozitive sunt strict.

Imagini terifiante din timpul unui accident rutier. Cel putin 44 de automobile au fost implicate (VIDEO)

Imagini dramatice au fost surprinse in Dubai, in timpul unui accident in care au fost implicate cel putin 44 de masini. Accidentul devastator a fost cauzat de ceata de afara. Aproximativ 22 de eprsoane.

Ministrul Sanatatii anunta salarii mai mari pentru medici, care vor depasi 4.000 de euro

Salariile medicilor vor creste cu cel putin 70% de la 1 martie, urmand ca unele salarii sa depaseasca 4. 000 de euro, in timp ce salariile celor din functii de conducere din ministere si de la cabinetele demnitarilor vor scadea, a anuntul ministrul.

Horoscopul saptamanii 9-15 februarie 2018. Ce au pregatit astrele pentru perioada care urmeaza

Iata ce prezic astrele pentru saptamana care urmeaza: Berbec Simtiti ca evenimentele din ultima vreme au o mare greutate si cantaresc foarte mult in mintea dumneavoastra. Cautati sfatul unei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )