Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ministrul Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce ii asteapta pe pensionari. Schimbari majore

Playtech Playtech,
Ministrul Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce ii asteapta pe pensionari. Schimbari majore

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut un anunt pentru pensionari, pe Facebook. Ce ii asteapta pe romani? Se anunta schimbari majore. Ministrul Muncii, anunt pentru pensionari La cateva zile de la preluarea portofoliului, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca este ingrijorata de faptul ca ca softurile ministerului care gestioneaza sistemele de calcul pentru pensii, . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Cu cat ar putea creste salariul minim pe economie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Vestea este una de o importanta deosebita pentru romani, mai ales ca ar putea urma si cresteri la nivel salarial. Guvernul va lua o decizie cu privire la aceste schimbari, pana la finele saptamanii in curs. Ludovic Orban, anunt de ultima .

Ministrul Muncii, anunt important despre pensiile romanilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, miercuri, ca toate pensiile se vor plati la timp. Toate pensiile se platesc la timp. Asvrea sa opresc manipularea din spatiul public: toate pensiile si.

Mesaj de ultima ora pentru Klaus Iohannis, de la Dancila: Buturuga mica rastoarna carul mare!

Viorica Dancila i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis duminica, in timpul mitingului electoral de la Buzau. Fostul premier vine cu o ironie fina si spune ca decat inalt ca bradul si lenes, mai bine.

Anunt de ultima ora! Ce masuri se pot lua impotriva calatorilor din transportul public care nu se spala

Asta veste buna! Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din autobuze. Autoritatile din Constanta cauta deja solutii pentru acest lucru. De la ce a pornit totul si care ar putea fi masurile care ar rezolva problemele? Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din transporturile publice Autoritatile din .

Anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensionarii din judetul Dolj

Premierul Romaniei a declarat, in cursul zilei de luni, faptul ca PSD a acordat pensii pe luna octombrie la nivelul celor din august, in judetul Dolj. Aceasta ar fi parte a unei strategii de campanie. Ce se intampla cu pensionarii din Dolj? Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei de luni, ca PSD a avut .

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Obiectivul Guvernului este sa aprobe pana la sfarsitul acestei luni hotararea ce vizeaza salariul minim, a declarat luni prim-ministrul Ludovic Orban. Deja am.

Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor. Noul Executiv tocmai a facut anuntul

Noul Executiv a facut anuntul legat de cresterea pensiilor. Sunt vesti la care romanii nu se asteptau, mai ales in pragul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ce va fi organizat peste cateva zile. Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor Ludovic Orban a facut un anunt esential, legat de cresterea pensiilor, pentru .

MINISTRUL MUNCII SI PROTECTIEI SOCIALE, VIOLETA ALEXANDRU: Nu ma feresc sa inlocuiesc Posta drept canal de distributie a pensiilor, daca postasii fac politica

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a avertizat ca nu se va feri sa inlocuiasca Posta Romana drept canal de distributie a pensiilor, in cazul in care se dovedeste ca postasii fac campanie electorala in beneficiul PSD.

Ministrul Muncii, decizie radicala in scandalul cu postasii care fac campanie pentru PSD: Nu ma feresc sa inlocuiesc Posta Romana ca distribuitor de pensii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a avertizat ca nu se va feri sa inlocuiasca Posta Romana drept canal de distributie a pensiilor, in cazul in care se dovedeste ca postasii fac ca.

Ministrul Muncii: Unii postasi fac politica in teren. Am cerut directorului Postei informari saptamanale despre livrarea pensiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat miercuri ca a avut o intalnire cu directorul Postei Romane pe care l-a avertizat ca exista agenti care ar face politica in teren in timp ce livreaza pensiile si aceste activitati trebuie sa inceteze, scrie Mediafax. Alexandru a cerut si informari saptamanale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )