Libnet.ro
UNICEF

13:15

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Obiectivul Guvernului este sa aprobe pana la sfarsitul acestei luni hotararea ce vizeaza salariul minim, a declarat luni prim-ministrul Ludovic Orban. Deja am. continuă pe Antena3

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Salariul minim pe economie va creste, urmand sa fie stabilit ulterior cuantumul, pe baza unui studiu de impact si a consultarii cu partenerii sociali si organizatiile neguvernamentale, a.

BLACK FRIDAY EMAG. Anunt de ultima ora facut de eMag

BLACK FRIDAY EMAG in dimineata celei mai asteptate zile din an pentru cumparaturi, de Black Friday, foarte multi romani s-au plans ca eMag nu le proceseaza plata cu cardul. BLACK FRIDAY EMAGVreau.

Anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensionarii din judetul Dolj

Premierul Romaniei a declarat, in cursul zilei de luni, faptul ca PSD a acordat pensii pe luna octombrie la nivelul celor din august, in judetul Dolj. Aceasta ar fi parte a unei strategii de campanie. Ce se intampla cu pensionarii din Dolj? Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei de luni, ca PSD a avut .

Anunt de ultima ora! Ce masuri se pot lua impotriva calatorilor din transportul public care nu se spala

Asta veste buna! Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din autobuze. Autoritatile din Constanta cauta deja solutii pentru acest lucru. De la ce a pornit totul si care ar putea fi masurile care ar rezolva problemele? Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din transporturile publice Autoritatile din .

Ludovic Orban: Salariul minim pe economie va creste

Salariul minim pe economie va creste, urmand sa fie stabilit ulterior cuantumul, pe baza unui studiu de impact si a consultarii cu partenerii sociali si organizatiile neguvernamentale, a declarat premierul Ludovic Orban.

Orban: Pana la sfarsitul lunii vom adopta Hotararea de Guvern privind salariul minim. Nu vor fi variante diferite in functie de studii

Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul vrea sa adopte o hotarare pentru majorarea salariului minim brut pe tara pana la sfarsitul acestei luni. Premierul a precizat ca nu poate fi vorba de mai multe variante de salariu minim in functie de studii.

Orban face o schimbare uriasa pentru milioane de romani! Ce se intampla cu salariul minim diferentiat

Ludovic Orban a anuntat cum se prezinta situatia salariilor din Romania. Salariul minim brut pe tara urmeaza sa se majoreze de la 1 ianuarie 2020. Decizia in acest sens urmand sa fie luata pana la finele lunii noiembrie 2019, dupa cum a de declarat seful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban. Salariul minim pe economie va creste, .

Salariul minim va creste. Veste uriasa pentru romani. Anuntul premierului

Salariul minim pe economie va creste, urmand sa fie stabilit ulterior cuantumul, pe baza unui studiu.

Ultima ora! Schimbari uriase in invatamantul romanesc, dupa reducerea numarului de ore pentru elevi

Schimbari enorme in invatamantul romanesc! Legea conform careia elevii scapa de cateva ore din programa a fost promulgata de Klaus Iohannis. Ce urmeaza sa se intample acum si cum se vor decurge lucrurile? Schimbari enorme in invatamantul romanesc Elevii au primit o veste foarte buna, iar invatamantul romanesc a mai facut un pas inainte odata .

Premierul Ludovic Orban: PSD si-a batut joc de banii publici! Nu poate fi evitata depasirea tintei de deficit (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca PSD si-a batut joc de banii publici, iar evitarea depasirii tintei de deficit este imposibila. Indiferent cum i se spune, ca e deficit, ca e gaura, realitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )