Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ministrul Muncii anunta ca se discuta renuntarea la cupoanele de pensie

România Liberă România Liberă,
Ministrul Muncii anunta ca se discuta renuntarea la cupoanele de pensie

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca exista, in cadrul institutiei pe care o conduce, o dis. continuă pe România Liberă

Budai spune ca se discuta renuntarea la cupoanele de pensie: Cu siguranta le vom elimina in timp

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca exista, in cadrul institutiei pe care o conduce, o discutie care vizeaza eliminarea cupoanelor de pensie, insa masura va fi adoptata treptat, dupa ce va fi pus la punct sistemul informatic si dupa ce va fi gasita o solutie pentru a elimina birocratia, scrie Medifax.

CRESC PENSIILE de la 1 SEPTEMBRIE: VEZI daca esti pe LISTA! Ministrul Muncii a facut ANUNTUL ASTEPTAT de TOTI ROMANII

Marius Budai, ministrul Muncii, a tinut sa precizeze ca punctul de pensie se majoreaza de la 1 septembrie. Mai mult decat atat, planul de majorari va continua si in 2020, spune el.

Ministrul Muncii, Marius Budai: Cinci milioane de pensionari vor avea cu 15% mai mult la pensii incepand de astazi

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, pentru Mediafax , ca de la 1 septembrie vor fi majorate cinci milioane de pensii, prin cresterea punctului de pensie la 1. 265 de lei. Procentual, spune Budai, cresterea pe care o vor avea pensionarii pe.

Noua Lege a pensiilor si maririle promise. Ce spune Marius Budai, ministrul Muncii, despre cresterea pensiei

Ministrul Muncii a vorbit despre noua Lege a pensiilor, care prevede majorari de la 1 septembrie 2019 si despre maririle de pensii promise de Guvernul Romaniei. Marius Budai a precizat ca planul de majorari va continua si anul viitor. Ministrul Muncii a facut precizari cu privire la noua Lege a pensiilor As putea sa folosesc .

Anunt de ultima ora despre pensii! Ministrul Muncii: Suntem cu toate pensiile recalculate

Plata noilor cuantumuri de pensii majorate va incepe efectiv de luni, a declarat, la Mamaia, ministrul Muncii, Marius Budai. Suntem cu toate pensiile recalculate. Taloanele sunt tiparite, sunt facute.

Ministrul Muncii, despre ororile din centrul de la Maramures: Parintii copiilor sunt in drum spre Romania

Ministrul Muncii, Marius Budai, a trimis la Maramures o echipa mixta formata din Corpul de control al Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala si inspectori sociali, in timp ce familiile.

Ministrul Muncii: Vom incepe eliberarea voucherelor pentru achizitionarea de tehnologie asistiva de catre persoanele cu dizabilitati

In doua-trei saptamani vom incepe eliberarea voucherelor pentru achizitionarea de tehnologie asistiva de catre persoanele cu dizabilitati, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ministrul Muncii,.

PENSII 2019. Ministrul Muncii, anunt nou despre pensiile romanilor: Pensia minima, majorata la 704 lei

Valoarea punctului de pensie a crescut cu 15% de la 1 septembrie, respectiv de la 1. 100 de lei la 1. 265 de lei, odata cu intrarea in vigoare a Legii pensiilor. Impactul bugetar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )