Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Muncii anunta ca au fost facute plati de 2,4 miliarde de lei pentru somajul tehnic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Muncii anunta ca au fost facute plati de 2,4 miliarde de lei pentru somajul tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat vineri, ca pentru somajul tehnic au fost facute plati in valoare de 2,4 miliarde de lei de care au beneficiat 1,5 milioane de angajati. continuă pe Ziarul Bursa

Somajul in Romania creste spectaculos. Ministrul Muncii: Sper sa nu trecem de 500.000

Ministrul Muncii a marturisit ca somajul in Romania creste in ritm accelerat. Violeta Alexandru a anuntat ca spera ca masurile active luate de Guvern sa opreasca aceasta crestere.

Ministrul Muncii: in cea mai mare parte, in fermele din Germania sunt conditii civilizate de munca

In cea mai mare parte a fermelor din Germania sunt conditii civilizate de munca, dar sunt si o serie de lucruri care trebuie corectate si imbunatatite, a declarat ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, scrie Agerpres.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, despre conditiile muncitorilor romani din Germania: Sunt si o serie de lucruri care trebuie sa fie corectate si imbunatatite

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat joi seara, in timpul unei interventii televizate ca exista situatii in care conditiile muncitorilor romani din Germania trebuie sa fie imbunatatite, asta.

Ministrul Muncii a vizitat ferma germana din Bornheim, unde lucrau sezonieri romani

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, aflata in vizita de lucru in Germania, a avut miercuri o serie de discutii cu reprezentantii Consulatului Romaniei la Bonn, cu cei ai Ministerului Sanatatii si Muncii din landul vestic Renania de Nord-Westfalia, cu un membru al Asociatiei fermierilor, precum si cu administratorul judiciar al fermei din Bornheim, in vederea gasirii unei solutii pentru lucratorii romani.

Plati de 2,4 miliarde de lei pentru somajul tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat vineri, ca pentru somajul tehnic au fost facute plati.

Tudose: A fost nevoie de doua luni de presiuni publice ale PSD pentru ca ministrul Muncii sa se urneasca la Berlin, ca sa-si apere compatriotii de abuzuri

EuroparlamentarulMihai Tudoselanseaza o serie de critici ministrului Muncii Violeta Alexandru in legatura cu muncitorii romani plecati la cules desparanghelinGermania.

Olguta Vasilescu, atac dur pentru ministrul Muncii: Hai sa iti explic ca pentru incompetenti ca tine. Te-ai dus Violeta Alexandru si te-ai intors Violeta bau

Lia Olguta Vasilescu o spulbera intr-un mesaj pe Facebook pe ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul Sanatatii anunta ca ne aflam intr-o faza descrescatoare a curbei pandemiei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca Romania se afla intr-o perioada descrescatoare a curbei privind pandemia de coronavirus de vreo saptamana si jumatate si isi doreste sa ramana asa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )