Libnet.ro
UNICEF

23:30

Plati de 2,4 miliarde de lei pentru somajul tehnic

România Liberă România Liberă,
Plati de 2,4 miliarde de lei pentru somajul tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat vineri, ca pentru somajul tehnic au fost facute plati. continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii anunta ca au fost facute plati de 2,4 miliarde de lei pentru somajul tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat vineri, ca pentru somajul tehnic au fost facute plati in valoare de 2,4 miliarde de lei de care au beneficiat 1,5 milioane de angajati.

Schema de ajutor de stat pentru companiile mari: Va fi un plafon maxim de 8 miliarde de lei, pentru companii cu cifra de afaceri de peste 20 milioane euro

Schema de ajutor de stat pentru companiile mari va fi discutat joi, in prima lectura, in sedinta Guvernului, a anuntat Florin Citu, ministrul finantelor. Saptamana viitoare urmeaza sa fie aprobata. Potrivit ministrului, schema a fost notificata Comisiei Europene, si va functiona pe acelasi principiu ca IMM Invest.

Orban: Somajul tehnic va fi inlocuit de o masura activa. Vom aloca pana la 41,5% din salariul brut pentru fiecare angajat

Premierul Ludovic Orban a anutat miercuri seara ca pentru acele domenii in care se vor mentine restrictiile, dupa data de 1 iunie, se va continua plata somajului tehnic. Pentru toate domeniile care isi vor relua activitatea ca urmare a relaxarii restrictiilor, somajul tehnic va fi inlocuit de o masura activa de sustinere a reluarii activitatii de catre angajati, prin alocarea unui procent din salariul brut al angajatului, de pana la 41,5%, pentru fiecare angajat care isi reia activitatea in cadrul companiei in care a lucrat, a declarat premierul. Ludovic Orban: Romania va beneficia de fonduri UE de pana la 5 miliarde euro pentru a finanta masurile de ocupare a fortei de munca.

DUPA CE COMPANIA A ANUNTAT UN PROGRAM DE INVESTITII DE CIRCA 15,69 MILIARDE LEI Actiunea Romgaz - in crestere

Actiunea Societatii Nationale de Gaze Naturale ROMGAZ se afla pe un trend ascendent, dupa ce compania a publicat Strategia de DezvoltareInvestitii pentru perioada 2020-2025, prin care se previzioneaza un program de investitii de circa 15,69 miliarde lei, anunta un comunicat de presa.

IN PERIOADA 1 APRILIE - 15 MAI Circa 13 miliarde lei - stocul mediu zilnic al operatiunilor repo

Banca Nationala a Romaniei BNR) a sporit considerabil volumul operatiunilor repo efectuate pe baze bilaterale, stocul mediu zilnic al acestora ajungand, in perioada 1 aprilie-15 mai 2020, la aproximativ 13 miliarde lei, a anuntat, ieri, Guvernatorul bancii centrale Mugur Isarescu. Seful BNR a mentio at si ca Banca Nationala a initiat, continuand apoi, cumpararea de titluri de stat de pe piata secundara stocul lor insumand, la mijlocul lunii mai, 3,1 miliarde lei).

Milioane de romani, afectati: ce se intampla cu somajul tehnic si salariile romanilor, de la 1 iunie

Numarul somerilor din Romania a explodat in ultimele luni, in timp ce veniturile celor care au continuat sa lucreze au scazut brusc. Guvernul Romanie are un plan pentru cei afectati de.

ANUL TRECUT BAT a platit taxe la buget de peste 9 miliarde lei

British American Tobacco a platit in 2019 peste 9 miliarde de lei catre bugetul de stat, sub forma de accize, TVA, taxe salariale si alte taxe. Suma ajunsa in visteria statului a fost mai mare cu circa 15% fata de 2018, in principal datorita reducerii traficului ilicit. Compania este cel mai mare jucator din industria tutunului, cu o cota de piata de peste 53%.

Primaria Sectorului 4, licitatie de pana la 64 milioane lei pentru achizitia de masti si manusi de protectie

Primaria Sectorului 4 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 64. 000 lei, pe 2 ani, pentru furnizarea de masti si manusi de protectie. Acestea vor fi folosite pentru elevii din Sector, dar si pentru angajatii Primariei. in baza acordului-cadru, Primaria ar putea cumpara pana la 15. 000 masti de protectie valoarea estimata fiind de 46. 000 lei ) si 308. 000 cutii de manusi valoarea estimata fiind de 18. 000 lei). Valoarea exacta a acordului-cadru va fi stabilita prin licitatie, iar institutia va cumpara cate manusi si masti are nevoie, pana la cantitatea maxima stabilita in contract.

Se dau 1.150 de lei pentru zeci de mii de romani. S-a dat legea deja si banii incep sa intre

O veste excelenta pentru mii de romani a venit acum. E vorba de un ajutor financiar de 1. 150 de lei si se vor bucura cateva zeci de mii de oameni de el. Legea de acum spune ca asistentii.

Guvernul va cumpara masti de 150 de milioane de lei pentru persoanele defavorizate

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, in timpul sedintei de Guvern, ca urmeaza sa achizitioneze masti in valoarea de 150 de milioane de lei. Mastile urmeaza sa fie distribuite gratuit catre aproximativ 1,1 milioane de romani, conform legii privind venitul minim garantat.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )