Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Muncii anunta ca stie cine este barbatul care a amenintat-o cu moartea: Am informatii...

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii anunta ca stie cine este barbatul care a amenintat-o cu moartea: Am informatii...

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sustine ca are informatii potrivit carora pensionarul care a amenintat-o cu moartea duminica, la conferinta de presa, ar fi fost adus acolo de PSD. in ce priveste solicitarea acestuia, de crestere a pensiilor, oficialul promite ca aceste se vor mari. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, despre intentiile PNL privind pensiile si alocatiile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca PNL este determinat sa gaseasca resursele necesar.

Cine este vedeta cu cel mai mare salariu de la Pro Tv? Florin Calinescu, dezvaluire neasteptata in direct

Intr-una din emisiunile sale, Catalin Maruta i-a avut invitati pe Andi Moisescu si Florin Calinescu. Carcotas, cum il stie toata lumea, acesta a abordat printre altele si subiectul salariilor din trustul Pro. Cine este vedeta cu cel mai mare salariu? Sa fie Andreea Esca? Andra?.

VIDEO Conferinta PNL la care participa ministrul Muncii, bruiata de un pensionar nervos. Mareste-mi pensia! Eu te omor cu mana mea Alexandru: Nu va lasati manipulati de PSD

Conferinta de presa a candidatului PNL la primaria sectorului 6, Ciprian Ciucu, la care participa Violeta Alexandru, a fost bruiata de un pensionar care a inceput sa urle la ministrul Muncii. Criminalilor! Mareste-mi pensia! Mareste-mi pensia!, se agita el prin fata pupitrului de la care vorbea Violeta Alexandru.

PENSII 2020. Probleme majore la Sectorul 1 Bucuresti. Anuntul facut de ministrul Muncii

Peste jumatate dintre judetele tarii nu mai inregistreaza intarzieri in recalcularea dosarelor de pensie, a anuntat vineri ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Cine este, de fapt, pensionarul care facut scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii, Violeta Alexandru

A fost scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii. Violeta Alexandru si presedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu au fost apostrofati de un pensionar care a inceput sa urle si sa ameninte nervos. Violeta Alexandru a acuzat ca circul a fost orchestrat de primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Ministrul Agriculturii anunta eliminarea CAS pentru muncitorii zilieri

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a declarat vineri, la Bistrita, ca este i.

Cine este Cosmina Adam, noua asistenta de la Acces Direct. Seamana izbitor cu Cosmina Pasarin

Emisiunea Acces Direct, de pe Antena 1, are acum o noua asistenta TV. Cosmina Adam a inlocuit-o pe Emily Burghelea, dupa ce cea din urma a fost protagonista unei situatii delicate, care a facut imposibila.

Cine este Ghislaine Maxwell, fosta iubita a miliardarului american Jeffrey Epstein, arestata ieri de FBI

Ghislaine Maxwell a fost arestata de FBI, in New Hampshire. Fosta iubita a miliardarului american Jeffrey Epstein este acuzata de mai multe victime de-ale acestuia ca a contribuit la recutarea lor. Aceasta a fost ar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )