Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este, de fapt, pensionarul care facut scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii, Violeta Alexandru

Antena3 Antena3,
Cine este, de fapt, pensionarul care facut scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii, Violeta Alexandru

A fost scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii. Violeta Alexandru si presedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu au fost apostrofati de un pensionar care a inceput sa urle si sa ameninte nervos. Violeta Alexandru a acuzat ca circul a fost orchestrat de primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu. continuă pe Antena3

Barbatul care a facut scandal la conferinta ministrului Muncii Violeta Alexandru si a amenintat-o a fost identificat si amendat

Barbatul care a facut scandal duminica, la conferinta ministrului Muncii Violeta Alexandru si a amenintat-o, insultand si alte persoane, a fost identificat si amendat.

VIDEO Pensionarul care a bruiat conferinta de presa a Violetei Alexandru a fost amendat: Politia a fost sesizata prin 112 ca un barbat recalcitrant tulbura ordinea publica

Pensionarul care a bruiat conferinta de presa a Violetei Alexandru a fost amendat. Politia Capitalei anunta ca a fost sesizata prin 112 ca un barbat recalcitrant tulbura ordinea si linistea publica si ca nu l-a gasit pe acesta la fata locului, dar l-a identificat ulterior.

Cine este vedeta cu cel mai mare salariu de la Pro Tv? Florin Calinescu, dezvaluire neasteptata in direct

Intr-una din emisiunile sale, Catalin Maruta i-a avut invitati pe Andi Moisescu si Florin Calinescu. Carcotas, cum il stie toata lumea, acesta a abordat printre altele si subiectul salariilor din trustul Pro. Cine este vedeta cu cel mai mare salariu? Sa fie Andreea Esca? Andra?.

Cine este Cosmina Adam, noua asistenta de la Acces Direct. Seamana izbitor cu Cosmina Pasarin

Emisiunea Acces Direct, de pe Antena 1, are acum o noua asistenta TV. Cosmina Adam a inlocuit-o pe Emily Burghelea, dupa ce cea din urma a fost protagonista unei situatii delicate, care a facut imposibila.

Cel mai popular serial de pe Netflix! in el joaca si o romanca. Putini si-au dat seama cine este

Lansata la sfarsitul lunii martie, in plina pandemie, miniseria Unorthodox a facut senzatie pe Netflix inca de la debut. A intrat direct pe locul 1 in trending si a primit numai critici favorabile. Romanii au ales sa-l urmareasca in numar foarte mare. Putini stiu ca si o romanca joaca in aceasta productie.

Cine este Ghislaine Maxwell, fosta iubita a miliardarului american Jeffrey Epstein, arestata ieri de FBI

Ghislaine Maxwell a fost arestata de FBI, in New Hampshire. Fosta iubita a miliardarului american Jeffrey Epstein este acuzata de mai multe victime de-ale acestuia ca a contribuit la recutarea lor. Aceasta a fost ar.

Cine este sotia lui chef Florin Dumitrescu: Ea era fructul interzis pentru mine. Cum a inceput totul

Florin Dumitrescu, celebru si iubit bucatar roman, este cel mai tanar jurat al emisiunii Chefi la Cutite. in ciuda faptului ca are doar 33 de ani, are o vasta vechime in gastronomie, avand in vedere ca si-a inceput cariera la numai 14 ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )