Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ministrul Muncii, despre Klaus Iohannis: Un om mic, intr-o functie foarte mare

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, despre Klaus Iohannis: Un om mic, intr-o functie foarte mare

Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Marius Budai, a declarat miercuri seara, la Sinteza Zilei, ca presedintele Klaus Iohannis nu isi cunoaste fisa postului, iar din punctul sau de vedere este un. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, raspuns dur pentru Klaus Iohannis: Nu putem face niciun pas. Noi ne-am facut datoria

Ministrul Muncii, Marius Budai, i-a dat unraspuns dur luiKlaus Iohannis. Dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe tema legii bugetului pe 2019, presedintele Romaniei foloseste ultima.

Alocatiile copiilor nu vor creste nici de la 1 aprilie. Anuntul facut de ministrul Muncii

Alocatiile copiilor nu vor creste nici de la 1 aprilie, spune ministrul Muncii. Marius Budai afirma ca de vina pentru intarziere este presedintele Klaus Iohannis, care a tergiversat promulgarea.

Eugen Teodorovici, dupa ce Klaus Iohannis a acuzat Guvernul ca a facut bugetul pe cifre false:Oricat ar incerca presedintele sa stopeze cresterea alocatiilor, noi vom lua aceasta masura

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit despre declaratiile facute de Klaus Iohannis, care a spus ca Guvernul ca a facut bugetul pe cifre false. Dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe.

Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: Lectii de economie sa dea cui vrea, dar deja sare calul

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa refuzul acestuia de a promulga legea bugetului. Romania pierde prin declaratiile.

VICEPREMIERUL SUCIU, DESPRE BUGET: Iohannis sa nu-si faca iluzii

Vicepremierul Daniel Suciu a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa la Arad, ca este convins ca presedintele Klaus Iohannis va promulga bugetul in ultima zi in care va putea face acest lucru.

Viorica Dancila, raspuns pentru Klaus Iohannis: Exista sau nu motive, contesta orice la CCR

Premierul Viorica Dancila i-a raspuns lui Klaus Iohannis, intr-un interviu exclusiv pentru Mihai Gadea, la Sinteza Zilei. Citeste si: Klaus Iohannis, atac violent dupa esecul la CCR Este.

Lider PSD: Jocul politic antiromanesc al lui Klaus Iohannis a suferit o infrangere importanta

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, il ataca pe Klaus Iohannis, spunand ca jocul sau politicantiromanesc a suferit o infrangere importanta. Jocul politic antiromanesc al lui Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Cel mai slab Guvern, cel mai slab buget

Presedintele Klaus Iohannis a atacat astazi PSD, precizand ca, dincolo de aspectele de constitutionalitate, bugetul ramane bazat pe cifre false, pe bani pe care Guvernul in realitate nu-i are, este croit gresit, impotriva tuturor obiectivelor majore ale romanilor.

Ora 14.30. Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce CCR a respins sesizarea pe bugetul rusinii nationale

Presedintele Kluas Iohannis face o declaratie de presa astazi, la ora 14. 30, la Palatul Cotroceni. CCR a respins azi sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind legea bugetului de stat pe 2019, pe care seful statului l-a numit bugetul rusinii nationale.

Cordialitati intre aliati. Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Seful Statului Major General din Canada

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul pentru decorarea generalului Jonathan H. Vance, seful Statului Major al Apararii din Canada, potrivit Agerpres. in semn de inalta apreciere pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )