Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Muncii, despre stadiul platii somajului tehnic: Peste 600.000 de angajati au fost sprijiniti prin aceasta masura (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Muncii, despre stadiul platii somajului tehnic: Peste 600.000 de angajati au fost sprijiniti prin aceasta masura (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut, vineri, o serie de precizari referitoare la plata somajului tehnic. Pana in acest moment, peste 600. 00 de romani au beneficiat de aceasta masura, a anuntat. continuă pe B1

Violeta Alexandru, despre plata somajului tehnic: Avem trei zone cu probleme. Facem verificari

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut o serie de precizari despre cea de-a doua etapa a platilor pentru somajul trehnic, afirmand ca acestea se vor face vineri, dar ca exista trei zone cu probleme unde se vor face verificari.

VIDEO. Ministrul Muncii a vorbit despre somajul tehnic

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, alaturi de secretarul de stat Alin Ignat .

Anuntul facut de Violeta Alexandru. Ce mesaj are Ministrul Muncii pentru romani, dupa Paste

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vine cu informatii de ultim moment cu privire la banii de la stat pentru somajul tehnic, de care va beneficia aproximativ un milion de romani, in luna aprilie. Iata ce trebuie sa stim. Anuntul facut de Violeta Alexandru Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca astazi vor fi procesate ultimele plati .

Ministrul Muncii: Bugetarii ar trebui sa-i respecte mai mult pe privati. Ei se sacrifica acum si ei vor reporni economia

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a exprimat dorinta, intr-o postare pe Facebook, ca bugetarii sa-i respecte mai mult pe cei care lucreaza la privat, pentru ca ei vor fi cei care vor reporni economia.

Ministrul Sanatatii, despre evolutia crizei COVID-19 in Romania: Suntem in acea fortare a platoului in dinti de fierastrau

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat joi, 23 aprilie, la Timisoara, ca Romania nu a atins inca varful epidemiei COVID-19, numarul cazurilor fiind in continuare intr-o crestere usoara.

Ministrul Economiei, despre efectele in Romania ale crizei petrolului american

Prabusirea pretului petrolului pe pietele americane este un semn prost pentru economia globala, spune ministrul Economiei, Virgil Popescu. El mai afirma ca va scadea pretul titeiului de import, avand in vedere situatia petrolului american.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )